Scudo Sports

Ankara

Scudo
Doğukan bey,
Ankara'da bir ekibimiz var. Oldukça keyifli, hoşsohbet arkadaşlardan kurulu.. Aralarında yol, mtb ve triatlon yarışmalarına katılan sporcuların da bulunduğu, yaklaşık 80 kişilik bir grup. Tüm haberleşmeleri bir mail grubu üzerinden yapıyoruz, sosyal medyayı kullanmıyoruz. Şu aralar dernek haline gelebilmek ve takım olabilmek için bazı çabalar da var ayrıca. Kış vakti organizasyon yapmak pek kolay olmuyor ama siz bu taraflara geldiğinizde bana yazarsanız bizimkileri bilgilendiririm. Olmadı sizi de gruba ekleyelim ne dersiniz ?

@Güney Tuncer

Güney Bey selam,
teklifiniz için teşekkür ediyorum, yapabileceğim, destek verebileceğim bir şey olur ise tabii ki de bundan memnuniyet duyarım. Benim bu buluşma fikrime gelince de sanırım ben tam açıklayıcı olamadım diye düşünüyorum ki benim burada ki forum'a dair buluşmalar gerçekleştirmek bunları yılda 1-2 kez rutin olarak bulunduğu bölge, şehir ile sınırlandırmak. Hani bir grup ismi, takım ismi oluşturmaktan ziyade Bisiklet Forum Ankara buluşması altında belki diğer şehirlerimize ve buraki arkadaşlara da örnek olabilecek bir forum hareketi başlatmak ve devam etmekti. Yoksa zaten ben çok nadir klasik bisikletler toplamaktayım zaten bir tur düzenleniyor olsa alıp katılamam, dışarı dahi çıkartamam. ;) Gündelik bir adet toplayayim dedim onu bile abarttım sonunu getiremedim, ki bu bahara kadar onu da aşmak ve hazır etmek istiyorum.
Şuan için iki, üç kiş, bile toplasam bu buluşmaya da kenarından köşesinden başlamak istiyorum, ama olursa ki yine katılmak isteyen memnuniyet duyarım, ben yeni bir grup ya da ekip arayışından ziyade şuan için forumda aynı şehirde ikamet eden insanlarla "bisiklet forum Ankara", İstanbul gibi buluşmalar arayışındayım. :)

• Beğen
Tepkiler: DreamerMRLG
Selam arkadaslar adim canberk ekin ankaradan bir bisiklet sever ve pentatloncuyum triatlon a da basladim forumda bilgilenmek ve sislerde iletisim icinde olmaktan mutluluk duyarim iyi gunler

Merhaba Canberk daha önce 2.el bisiklet ve yedek parça sayfasından konuşmuştuk hoşgeldin yeniden merhaba :) Bende Ankaralıyım :)

merhaba arkadaşlar.
hafta sonlarında mtb ile ankara içi ve çevresinde pedallayan gruplar yada arkadaşlar mevcut mudur. nasıl iletişime geçebiliriz. uzun mesafe deneyimim olmadığından kısa mesafe turlayacak arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.

ayrıca benim gibi amatör başlayacaklar için deneyimlerini paylaşacak (bisiklet hakkında tüyolar, giyim hakkında bilgileri, turlar ve gruplar hakkındaki sorularıma yanıt verecek) arkadaşlarla nasıl iletişime geçebilirim?

Uzun mesafe istemiyorsanız PAB (Perşembe Akşamı Bisikletçileri)'a katılabilirsiniz. Her Perşembe saat sekizde Güven Park'ta tur başlıyor. Rotayı facebook gruplarından öğrenebilirsiniz. :)

Güney bey ekibinizle alakalı biraz daha bilgilendirme yapar mısınız? Nasıl katılabiliriz ne gibi etkinlikleniz var falan filan.

Hocam ben de Kurtuluş tayım bisiklet olayına yeni başladım ve ben de de salcano cs 10 var uygun zamanlarda turlayabiliriz.

herkese merhaba.
ben oruç emre solmaz
ankara da yaşıyorum.
bisikleti seviyorum.
düzenli olarak pedallayamasam da. eymir de ve çankırı/ atkaracalar/ bozkuş ta kısa mesafelerde pedallıyorum.
forumu bir süredir takip ediyorum paylaşımlarınızı çok beğeniyorum.
herkese iyi forumlar.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, abiler, ablalar.

Ankara Çukurambar'dan aranıza yeni katıldım. İsmim Melih. B'twin rockrider 5.1 kullanıcısıyım. Bisikleti ulaşım ve spor amaçlı kullanmanın yanında off-road ile de ilgileniyorum. Mesleğim de yine bunların iç içe olduğu jeoloji mühendisliği.

Aranızda olmaktan çok mutluyum. En kısa zamanda sizlerle tanışmak isterim.

Hepinize sağlı ve bol bisikletli günler dilerim.

selam, ben ersin..
ankara grubu ile tanışmak istiyorum.
elimde calgano var, sanırım gezi için yeterli olur. pek bilgim yok ama..
mail adresleri ya da facebook adreslerinizi ekleyebilirsem sevinirim.
benimkiler
ersin aktaş tc ( ersin aktaş )facebook.
h.e.aktas@hotmail.com mail adresim
teşekkürler

Bende dikmen malazgite oturuyorum her akşam 7 sonra bisiklet kulanmaya çıkıyorum isterseniz beraber pedallarız

Herkese merhaba,
bir süredir sadece izleyici olarak forumu takip etmekteydim. Bisiklet konusunda biraz bilgi sahibi olduktan sonra bisiklet almaya karar verdim.
Lakin bisiklet dünyasının baş döndüren çeşitliliği karşısında gerçekten kafam çok karışmış durumda. Bu çeşitlilik içinde en azından karar verdiğim bir kaç konu var . Bunları sizinle paylaşmak isterim;
-Öncelikle hybrid bir bisiklet almak istiyorum.
-Ön Amortisör'ün Kilitlenebilir olmasını ve 28" veya 29" istiyorum,
-Kadro ve donanım konusunda gerçekten kafam çok karışık,
-Gelelim can alıcı noktaya, bisiklete ilk etapta ayırdığım para 1300 tl -1400tl civarında
- İlla sıfır olmak zorunda degil, 2. el de tavsiyelerinize açığım. ( Ankara için geçerli)
-Haftada 50 km'lik bir başlangıç hedefim var
Ayrıca bisiklet modellernin arasın da bahsettiğim özlleklere yakın bisiklet modellerini benimle paylaşırsanız gerçekten çok mutluolurum.
İlginize şimdiden çok tesekkur ederim

Öncelikle foruma hoş geldiniz. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim. Aradığınız türde Carraro sportive serisi, Merida crossway serisi, sedona 300 serisi ve Salcano city sport serisi rehavet gören modeller. Bu modellerin kullanıcı konuları da mevcut forumda. Markaların sitelerinden beğendiğiniz model hakkında bu konulardan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

çok tesekkurler yardımcı oldugunuz için önerdiğiniz modelleri daha dikkatli inceleyeceğim. tam markaya modele kadroya karar veriyorum, bu seferde vites grubu caymama neden oluyo.
shimano deore kullanan modelleri tercıh etmeliyim diye dusunuyorum. bilmiyorum dogrumu dusunuyorum?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

shimano nun ekipman sıralamasında deore ortalarda ve gayet sağlam parçalar. Amatör bir kullanıcının işini rahatlıkla görecektir. Eger hobi kullanıcısı iseniz deore nin üzerine pek ihtiyacınız yok bile bence.

sanırım bir bisiklete karar kıldım gibi ama vites konusunda sizinde görüşlerinizi almak istedim?
(link)
Kadro 6061 ALUMINIUM 28
Beden17/19/21
VİTES SAYISI27
MAŞANEON RL
ORTA YATAKShimano UN26
AYNAKOLShimano FC-M391
VİTES KOLUShimano SL-M390
FRENSHIMANO BR-M395
ZİNCİRYBN S9C
VİTES / ÖNShimano FD-M390
VİTES / ARKASHIMANO ALIVIO RD-M430