Scudo Sports

Ankara

Merhaba arkadaşlar,

Ankara Çayyolu'nda oturuyorum. B'twin Fit 5 model bisikletimi yaklaşık 1 ay önce aldım. Şu anda hafta içi işe gidiş geliş (iş yeri Mustafa Kemal Mah.) için gunde yaklaşık 30 km. kullanıyorum. Bazen hafta sonları ODTU'ye gidiyorum. Biraz daha kendime güvenim gelince daha uzun turlara Ankara'daki arkadaşlarla birlikte katılmak isterim.

Görüşmek üzere..

Scudo
Hoşgeldin Tunca, Bisikletin hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Ben de Etimesgut Emirler'deyim. Gece 10dan sonra falan cikiyorum ben de. Yaklasik 20 km civari surusten sonra dönüyorum eve. Genelde otoban uzerinden optimum tarafina geçerek Ayas yoluna cikiyorum. Harikalar diyarina gidip, icinde 2 tur atip bi cay molasi veriyorum. Sonra da geri dönüş. Bu guzergahi gecen sene kron xc 250 bisikletimle her gece yapiyordum. Bugun sedona 731 aldim ve hemen yol lastikleri taktirdim. Artik biraz daha fazla yol yapmayı planliyorum. Bu cevredeki arkadaşlar olarak beraberce bi guzergah belirleyebiliriz

Umarım bir gün Ankara, belediyelerin karar alırken bisikletleri ve bisikletçileri dikkate aldığı; sürücülerin, bisikletin de bir araç olduğunu idrak ettikleri, bisiklet dostu bir şehir olur.

Aslında forumda kayıtlı olarak yeniyim. Uzun zamandır takipteyim. Sonunda üye olmaya karar verdim ve söylemek istediğim bir cümle var: Bu forum beni heyecanlandırıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
hoşgeldiniz , aleykümselam Ankaralı isen hemşerimsin :) Ankara'da olsa idim , bir ekip kurardık sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: vecihiD
merhaba adım cem, 27 yaşında bir bisiklet sevdalısıyım :) şimdiye kadar çok faydasını gördüğüm güzel kapsamlı bir forum sitesi bisikletforum'a sonunda üye oldum. savunuun :p

• Beğen
Tepkiler: Kerim Taşkan
Selamlar saygılar. Kron bayisi Ankarada nerelerde var bunu öğrenmek istiyorum :Kron xc 500 almayı düşünüyorum arkadaşlar. İnternet fiyatı 740 tl ama bayiiden almaya kalkarsam bana ne kadar indirim yaparlar. Saolun :D:D

Herkese selam, uzun bir aradan sonra bisiklete geri dönmüş bulunuyorum. Yaklaşık bir hafta önce kron xc150 alarak başladım.
Ankara içi yapılacak organizasyonlara katılmaya çalışacağım :)

• Beğen
Tepkiler: alpyas
Tüm foruma selam yazsaydiniz, sanirim daha cok cevap alirdiniz.

@murat cömez

Haklısın murat abi. Aleyküm Selam. Hoşgeldin forumumuza.

Merhaba arkadaşlar, ben fatih, 14 yaşındayım, Ankara/Çankaya Mustafa Kemal Mahallesinden yazıyorum. Şuan ki bisikletim bianchi scorpion d yi satışa çıkardım ve max. 450 tl ye kadar bisiklet tavsiyelerinizi bekliyor, saygılarımı sevgilerimi iletiyorum... :rolleyes:

merhaba kardeşim hoşgeldin,

Scorpion'u satışa çıkarmakla doğru bir karar vermişin,

2.El Sedona 711 2012 model boyuna uygun bisikletlere bakabilirsin..

Kask takmayı ihmal etmemeni ve trafiğe çok dikkat etmeni öneririm..

@Fatih Bahadır

(link)

Sedona 711 yok ama,2 .el Sedona Borla var,SMALL beden,10 Aylık garantisi varmış,boyun kaç peki..

Sedona 711'in Sıfırı kalmış olabilir,Ankara'da bisiklet satan işyerlerine sormak lazım

• Beğen
Tepkiler: Fatih Bahadır
@Çağlayan

Abi 550 tl vermem imkansız boyum şu anlık 1.55 :) Yaz başı olsaydı 880 tl toplamıştım en kralını alırdım :)) Okula başlamadan bisikletin tadını çıkarayım diyorum yoksa seneye alırdım :/

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri