Scudo Sports

Ankara

@ukara0781

Batı Ankara Bisiklet Grubunu takip edebilirsiniz...
(link)

Scudo
s.a fatih bey ben ümit yaş 32 foruma intikalden sonra dediğiniz gibi bisiklete ve turlara olan hayranlığım kat kat arttı ve daha heyecanla biniyorum artık bisiklete...bende günlük 30 km lik antrenmanlar la başladım ve heyecanla ilk gezime çıkacıağım günü bekliyorum ve gezilerden
haberdar edilmeyi bekliyorum selamlar...

:) Gökhan Kardeşim aramıza Hoş Geldiniz.Çok güzel seçim,Bisikletiniz Hayırlı Olsun.Yazın Alanya Turu yapmayı düşünüyorum?.Ben de 24 yıllık Kampçıyım aynı zaman da..

Hoşça Kalın...

Ankara içi gezi çok... Her pazar düzenli oalrak turlara çıkıyoruz... Buradan takip edeblirsiniz... (link)

Forumdada konu alarak genelde açıyoruz...

Kadir Abi hoşbulduk aslında çok şanslı biri değilimdir ama bisiklet konusunda karşılaştığım kişiler ve deneyimleri sonucu şans benden yana oldu ve güzel bir bisiklet sahibi oldum...

Alanya benim en çok istediğim rota ancak yolu iyi biliyorum özellikle torosları aşarken arabanın bile zorlandığı geçitler gözümü fazlasıyla korkutuyor...

Zaten oraları görüp göremeyeceğim konsunda da emin değilim daha öncesinde de patlayabilirim :)

Tura katılmayı nasıl istediğimi bilemezsiniz ama bu yaz benim için çok erken diye düşünüyorum hem çok acemiyim hem de kondisyonum çok tutarsız, grubu engelleyebilirim ya da at gibi çatlayabilirim :)

Kamp ateş sucuk konusunda ben de uzmanımdır :) umarım kendimi geliştirip sizin gibi abilerimle eğlenceli bir uzun tura katılabilirim...

Gökhan...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Ankara'nın yegane bisiklet mekanıdır Eryaman. Asgari 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş yolları ve kaymak asfaltı ile uzun süre iştahımı kabarttı durdu ama imkanlar elvermediğinden Eryaman'da bisiklet süremedim. :)

Bisikletini güle güle kullan dostum. Çevreyoluna çıkıyorsan da aman dikkat et. Yarış pisti sanıyorlar o yolları. Bol pedallı günler.

Eyvallah çok sağol Eryaman benim de çok hoşuma gidiyor bisiklet ve genel açıdan...Yollar geniş havası temiz ufkun açık vs...

Ara sıra çevre yoluna çıkıyorum ama en çok korktuğum yer İstanbul Yolu, Ayaş yolu minibüsçüler, nerede durup yolcu indirecekleri belli olmuyor; 126 km lik toplam bisiklet geçmişimde 2 adet minibüs yolcusunu gidona alıyordum :) Allah hepimizi vahşi şoförlerden korusun...

Gökhan...

Merhaba dostlar.

Ben'de Ankara Beypazarı'dan pedal çevirmeye başlıyorum. Defalarca heveslenip heveslenip bir türlü alamadığım bisiklet için şimdi kesin kararımı verdim henüz modeli netleşmedi ki burayı biraz da bu yüzden keşfettim, sorularımı sormaya başlayacağım.

Ben Eskişehirliyim. Ankara Beypazarı'nda iş için bulunuyorum. Her türlü doğa sporuna ilgim var, bunun dışında gitar, sinema, futbol ve Eskişehirspor hayatımın parçaları.

Faaliyetlerde görüşmek ümidiyle..

Herkese merhabalar. Ankara ODTÜ'den Gökhan.

Dün itibarıyle hareketsiz ve sağlıksız yaşama bir fasıla verip; ilk bisikletim olarak 2013 Sedona 331'i satın alarak aranıza katıldım. Alır almaz da 20km civarı yolu, az eğimli yokuşlarda dahi acayip zorlanarak aldım. Daha şimdiden hamlık ağrılarıyla (DOMS:Delayed Onset Muscle Soreness) başım dertte yani.

Bir kaç hafta kısa kısa fakat sık bir şekilde; spora, bisiklete ve de hareketli hayata (!) ısınma antremanları sonrasında şehir içi kısa mesafe (~30km) acemilerine katılmayı planlıyorum :)

Hosgeldin. Kendine yapabilecegin en guzel iyiliklerden birini yapmissin. Tadini alirsan butun hayatini olumlu yonde etkileyecektir.

TEbrikler ve tekrar hosgeldin... ODTU'ye de benden selamlar bu arada ;)

Hosgeldin gokhan; eger facebook kullanıyorsan ODTÜ'de gerçekten aktif bir grup var; ODTÜ Dağ Bisikleti Takımı(METU-MTB-TEAM) ve facebook da aktif kullanılan bir grupları da var.. (link)

Dağ Bisikleti yazdıgına bakma aralarında yolcular da var turcular da.. Gruba dahil olmanı tavsiye edebilirim..

[Not: baglantının cıkmaması ihtimaline karsı feysbuk nokta com /groups/metumtbteam/ seklinde tekrar belirteyim baglantıyı =) ]

Merhaba, yeni bisikletçi, eski patenciyim. Kron cx 250 ile hafta içi aksamlari (20:30 gibi) turluyorum.

Batı ankara grubu akşam pek çıkmıyor. Aksam benimle turlamak isteyen olursa seve seve birlikte çıkabiliriz.

Eryaman, elvankent civarına idi lafım bu arada. Sincan'dan bisikletçi çıkmasını beklemiyorum. :)

Sincan'dayım hafta içi akşam 20:30 gibi çıkıyorum. ortada buluşup eryaman'ı turlayabiliriz.

Ben doğma büyüme buradayım. Laf edilecek duruma geldi maalesef.

eryaman dan ben varım yaşım 16 hafta içi başlıyorum sürüşe ve eryamandan 2 arkadaşım daha var birisi grupca sürüyor bi 50 kişilik bisikletçi olan grup galiba.

olur aslında eryamanda ve elvankentte birkaç arkadaş daha var onları da alırız ama bugünlerde allerji nedeniyle çıkamıyorum bahar alerjisi :( geçsin inşallah bir an önce başlayalım....

Geri