Scudo Sports

Ankara

@Rettert

Teşekkürler:))) Öncelikle biz biraz forma girelim de dilimiz ciğerimizden çıkmasın dışarı:))) Çok hoş olur böyle organize olunabilirse tabiki...

Scudo
Hoşgeldiniz Umut Bey,
İsim Toyota forumundan tanıdık, uzun süredir görünmüyorsunuz gibi gerçi.
Bisikletiniz de hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de 1 sene önce kilitlenebilir maşalı 28 cantlı bir şehir/tur bisikleti aldım geçen sene. 1 yılda 1650 km. yapmışım. Bu bisikletlerle günlük 100+ km.ler hiç zor değil gerçekten.

:) Umut Bey Aramıza Hoş Geldiniz.Umarım barada bulunmaktan keyf alırsınız.Bisikletiniz Hayırlı Olsun,Çok Güzel.Güle,güle kullanın.Bu ara bir Bisiklet Marka'sı daha öğrenmiş oldum.
Bol Pedallar,Hoşça Kalın...

@Emre Aslan 1981

Evet gezenbilir, toyota, offroad vs derken forum sayısı fazla oldu giremedim ona uzun zamandır:))) Arkadaşlara selam söylersiniz Umut'un hobiler yön değiştirmiş dersiniz:)

@Kadir Altuntaş

Kadir Bey hoşbulduk, teşekkür ederim:) Bizim şirketten bir arkadaş daha bu forumdaymış şimdi öğrendim tesadüfen:rolleyes:

:) Yazınızdaki "hanımdan gizli gizli bisiklet arayış ve incelemelerine giriştim" kısmı çok tanıdık geldi. Nedense?

Melih bey atılan 543456765.............. tweetin sonunda beni kale almamıştır. İlgililere duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
:) Çukurlardan kaçabilmek için Slalom yapıyoruz...

Merhabalar,

Foruma dün katıldım, Odtü de proje asistanlığı yapmaktayım, çayyolunda ikamet ediyorum, bir süredir çayyolu ve odtü arasında ulaşım amacıyla bisiklet kullanıyorum, egzersiz amacıyla aldığım bisiklet sporundan düşündüğümden daha çok keyif aldım ve tahmin ediyorum bundan sonra da hayatımın olmazsa olmazı olacakdır.

Bu forum aracılığıyla bisiklet severlerle keyifli bilgi alışverişinde bulunacağımı ve arkadaşlıklar kuracağımı tahmin ediyorum,

Şimdiden teşekkürler.

Can Koral

Öncelikle hoş geldiniz. Forumu ve forum ailesini seveceğinize canı gönülden inanıyorum. İyi pedallamalar, iyi günler :)

• Beğen
Tepkiler: CanKoral
merhabalar can bey,
ben polatlıdayım çayyolundan 75 km uzaklıkta fakat otobüs var ve bisikletide alıyorlar, eğer bu taraflara yolunuz düşerse birlikte gezi yapabiliriz, gezilecek yerler: midas kümülüsü, duatepe mehmetcik anıtı, kartaltepe mehmetcik anıtı, malıköy tren istasyon müzesi vb.

• Beğen
Tepkiler: CanKoral
endomondoyu indirip kurdum tam aradığım program teşekkür ederim.
ben de polatlıdayım yolunuz düşerse

Şuan Eskişehir de yaşıyor olsam da Ankara da ailemin evi Birlik Mahallesindedir, bir gün denk gelirse tanışmak isterim.
Sevgiler.

çok teşekkürler teklifin için, biraz daha kondisyonum artsın günü birlik polatlıya gelmek isterim, hem tanışmış oluruz, güzel olur.

@Huseyin Dogan

Saygı konusuna ben de katılıyorum. dikkatli davranırım ve araç trafiği ile birlikte ışıklara uyarım. uymanızı da tavsiye ederim. çok teşekkür alır ve saygı görürsünüz. eminin bir çok arkadaş uyuyordur. lafım uymayanlara...

Hoşgeldiniz... Mesa Koruda oturuyorum. sonbaharda Yaşamkente geçeceğim, yakın yerlerdeyiz:))) ODTÜde 96da mezun olduğumdan bu yana alakam kalmadı ama piyasa yapmaya fena olmaz

Geri