Scudo Sports

Ankara

Merhaba ben Burak 24 yaşındayım ( ama lise öğrencisi gibi bir görünüşüm varmış öyle söylüyorlar :D ) ve bekarım :D
Ankara'da yaşıyorum ve memur olarak çalışıyorum.
178 cm boyum (180 de olabilir :) ) 100 kg kilom var :( bundan tabi ki rahatsızlık duyuyorum onun içinde bisiklet iyi olacaktır :)

Uzak doğu'ya ilgim var.Orta düzeye yakın Japonca biliyorum ve biraz Korece,Çincede öğreniyorum.

Lise zamanlarımda bir bisikletim vardı ama ara sıra kullanıyordum.Bazen tatile gittiğim yerlerde bisiklet kiralıyordum ama artık bir bisiklet alıp kullanmak istiyorum tekrardan :D

Buna neden olan kişi ise bir Japon arkadaşım:) Japonya'dan Ankara'ya 6 ay değişim öğrencisi olarak geldi ve yanında bisikletini de getirmiş :) Ankara'da bisiklet kullanmak tehlikeli ama bazen Dışkapı'dan Çubuğa kadar bisikletle gidip geliyormuş.Bende onu yalnız bırakmamak için bisiklet alıp ona eşlik etmek istedim :D
1 ay kadar bisiklet hakkında her şeyi okuduktan sonra ( yaklaşık 2 haftadır bu forumdaki yazıların birçoğunu okudum saatlece :D ) ''Geotech Life'' kilitlenebilir ön süspansiyonlu bisikleti gelecek hafta alacağım inşallah :) çok kararsız kaldım bisiklet almak için ama delta bisiklete gittiğim zaman bütçeme uygun ve istediğim özelikte o bisikleti buldum. Tabi ki kaskımı ve eldivenimi ve diğer gerekli malzemelerimi de seçtim^^
Çok uzun bir yazı oldu tanışmak için :D Hoşça kalın.

Scudo
Ankara Batıkent'te oturanlar gezi yapabiliriz. Bana profilimden ulaşabilirsiniz.

Ankara Batıkent'te oturanlar gezi yapabiliriz. Bana profilimden ulaşabilirsiniz.

(link)

Merhaba arkadaşlar adım Alpay Carraro 417 Turner kullanıcısıyım bisikletimi yaklaşık 2 ay önce aldım çok memnunum. Sincanda yaşıyorum. Bisikletle gezmeyi seviyorum ancak tek başınada bi yere kadar bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşmanız yeter..! :D

(link)

Merhaba herkese :)
Foruma yeni katıldım. 18 yaşındayım. :)
Başlıkta yazdığım gibi Çankaya/Dikmen'de yol arkadaşı arıyorum illa burada olacak diye bir şey yok yeter ki yol arkadaşı olalım :)
Ayağımı sakatladığımdan dolayı 1 ay spor yapamıyorum. Temmuz'a doğru bisikleti alıp ilk sporlara başlayacağım.

Yaklasık 1 haftadır bisiklet denen güzelliğe aşık olmuş durumdayım.Aslında bir motosiklet sevdalısıyım fakat bisikletler gerçekten çok ilgimi çekmeye başlamıştı.3-4 gündür forumları o kadar dolaştım ki kör oldum nerdeyse :D O model nasıl bu model nasıl zırt pırt derken sıkıntı bastı.Bırakıp araştırmayı bugün aksam 8 de biri ablama biri bana 2 tane Sedona Borla aldım.Bisikleti aldıktan sonra bayiden eve kadar yaklasık 10 km yol geldik.Gerçekten hoşuma gitti Borla.

Ankara Cebeci de oturuyorum.Etkinlik vs.. organizasyonlara katılmak isterim.

Herkese iyi forumlar..Kazasız belasız keyifli sürüşler..

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Yaklasık 1 haftadır bisiklet denen güzelliğe aşık olmuş durumdayım.Aslında bir motosiklet sevdalısıyım fakat bisikletler gerçekten çok ilgimi çekmeye başlamıştı.3-4 gündür forumları o kadar dolaştım ki kör oldum nerdeyse O model nasıl bu model nasıl zırt pırt derken sıkıntı bastı.Bırakıp araştırmayı bugün aksam 8 de biri ablama biri bana 2 tane Sedona Borla aldım.Bisikleti aldıktan sonra bayiden eve kadar yaklasık 10 km yol geldik.Gerçekten hoşuma gitti Borla.

Ankara Cebeci de oturuyorum.Etkinlik vs.. organizasyonlara katılmak isterim.

Herkese iyi forumlar..Kazasız belasız keyifli sürüşler..

Güzel tercih yapmışsınız. Kafanız rahat rahat binebilirsiniz. :) Bu arada 1-2 gündür, Borla patlama yaptı. :D

@Mesut C.

Piyasada Borla kalmayacak bu gidişle :)

Güzel tercih yapmışsınız Tahir Bey, güle güle kullanın.

hayırlı olsun kazasız sürüşler...

Güle Güle kullanın :)

Sincan Fatihli Arkadaşlar Bu konuda bulaşalım ben eski pazar pazarınn orda oturuyorum.Liste yapalım belirli günlerde bulusup göksü ziir vadisi harikalar diyarı turları Düzenleyelim Ben Listeyi Başlatıyorum Fatihliler Buraya.Herkes Adını soyadını Bisikletini yazsın.Listeyi Hergün güncelliyecegim.

1-)Samet Çelik Salcano Ng650 MD

Selam alpay bende sincan dan sener yasim 38 bisikletim swift overdrive bu hafta ankara da degilim ancak geldigimde turlamak isterim

Ankara - Etimesgut - Eryaman - 3.etapta pedallamak isteyen arkadaşlarla tanışmak pedallamak isterim.. bu sayfadan iletişime geçelim.. bol pedallar..

Geri