Scudo Sports

Ankara

Tamam abi :D Bütçe ne kadar? Carraro Whistle Bianchi Ktm Salcanodan indirim ayarlatabilirim.Haberim olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Harun Hakci
Scudo
Abi msn kullanmıyorum.Faceye ekleyebilirsin oda ortak arkadaşımız varsa :D yoksa bulamazsın :D profil resminde tabağı yiyen kel bi çocuk var o benim.(genelde vin diesel ve calliouya benzetiyorlar :D ) Telefon numaramı da özelden atarım.Açamazsam telefonu darılma 12.sınıfım ve çok meşgulüm (sınav hazırlığı malum :D) geliyor tel numarası çağrı atarsan sevinitrim abi :D

• Beğen
Tepkiler: Harun Hakci
An itibariyle eklemiş bulunuyorum çağrında geldi abi :) şarjım bitmek üzere mesajlarına cevap veremezsemm kusura bakma :)

tamamdır bende de kontör yok bugün alırım da bundan sonra feysten mesajlaşırız :) eğer birinin başlığının hakkını yediysek de tüm kullanıcılardan özür dilerim henüz özel mesaj hakkım olmadığı için böyle haberleşebildik herkese iyi forumlar.

@Harun Hakci

Yok canım ne özürü, forumlar ve konular bu işler için zaten :in:

@ufuk şen

teşekkürler :) o zaman Burak'ın sorusuna da burdan cevap vereyim feysten konuşamadık msj da atamıyorum burdan görüp bi fikir verir tabi sizler de fikrinizi belirtirseniz sevinirim :rolleyes:

@M.Burak KARADAĞ

bütçe olarak başlangıç seviyesinde olduğum için yüksekten uçmak istemiyorum yani 600-700lira civarında düşünüyorum bir de çoğunlukla şehir içinde kullanırım sanırım bir de eymir gölü gezileri düzenliyosunuz, sanırım hybrid tarz bisikletler uygun oluyor bunun için. zaten her ne kadar yol bisikletleri beni cezbetse de fiyatlarına yetişmem zor :)

@MustafaOzkul

Sanırım benim ileti arada kaynamış... :)

@Okan Vural

Teşekkür ederim. Facebook hesabım yok. Hesap açmak gerekecek...

Eryaman Aile yaşam merkezinin karşısında oturuyorum. Son zamanlar çok sık bisiklete binemiyorum. Eskiden harikalar diyarında binerdim. Ara ara bisikletli gruplar görüyorum ama forumdan ben de bir arkadaş bulamadım eryamanda. Nerde oturduğunuzu ve hangi güzargahta hangi zamanlar bindiğinizi yazarsanız müsait olunca birlikte binebiliriz. Bu arada benim yaş 31

ben cankayadayım ama eryamandada güzel gruplar var buyrun erryaman bisiklet toplulugu facebook sayfası
(link)

• Beğen
Tepkiler: Eray Helvacı
türkkonut sitelerinde oturuyorum dominos pizza var sinem sitesi arkamızda yeni açılan AKCENTER alışveriş merkezi var oradayım eryaman civarında geziyorum 3-4-5-6 etap vs yerlerde bir kere sincaa gittim ordada istanbul yolu var onun için biraz zorlanıyorum gitmekte müsait olduğum zamanlar pzt salı ((bnm yaşım 17 :(

Pazar günü Güvenç göletine gittik, resimler için

(link)

Yukardaki adrese bakınız.

@Alkan Koç

yanindaki de benim =))) artik gruplari face'ten takip ediyorum, turlarda gorusmek uzere =))

Merhaba,
Facebookta zir vadisi olarak verilen güzergahmıdır son gidilen ..Kaç km ve ne kadar sürdü diye bakmak istedim..Kondisyonum yeterli olu mu öğrenmek adına :D

Geri