Scudo Sports

Ankara

Scudo
:) Merhabalar Ben Ankara Demetevler'den Kadir.Aranıza yeni Katıldım.Bisiklet tutkum Herkesin olduğu gibi,Tabiki Çocukluktan beri var.

Fakat Bisikletim şu an yok,önümüzdeki Yaz düşünüyorum.Tur Bisikleti veya Dağ Bisikletimi alsam diyorum henüz karar vermiş değilim.
Hedefim Tur ama hadi Arazide Kullanmak istedim Maddi Açıdan birinde karar vermek Zorundayım.

Her iki Parkurda Kullanmış Arkadaşlardan bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu vesileyle Tüm Arkadaşlara Hayırlı yolculuk,bol keyifler dilerim..
Hoşça Kalın...

:) Merhabalar Ben Ankara Demetevler'den Kadir.Aranıza yeni Katıldım.Bisiklet tutkum Herkesin olduğu gibi,Tabiki Çocukluktan beri var.

Fakat Bisikletim şu an yok,önümüzdeki Yaz düşünüyorum.Tur Bisikleti veya Dağ Bisikletimi alsam diyorum henüz karar vermiş değilim.
Hedefim Tur ama hadi Arazide Kullanmak istedim Maddi Açıdan birinde karar vermek Zorundayım.

Her iki Parkurda Kullanmış Arkadaşlardan bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu vesileyle Tüm Arkadaşlara Hayırlı yolculuk,bol keyifler dilerim..
Hoşça Kalın...

Merhaba aramıza hoşgeldin bende Ankarada oturuyorum ve bu tür yollara genellikle girdiğim oluyor ama senin bisikleti nerede kullanacağın önemli bisiklet genellikle nerede kullanacağını belirtirsen sana yardımcı olabilirim ama bisiklet alacaksan yaz ayını bekleme şimdiden al sezon sonu olduğu için güzel indirim yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@Ömer Gündoğdu

:) Ömer bey çok Teşekkür ederim.

Ben genelde Şehir içi veya dışı Tur düşünüyorum hani diyorumki acaba MTB alıp arkaya sele,öne sepet,Far,Stop,çamurluk gibi,alsam..(Bisikletin Orjinalini de bozmak istemiyorum.)Acaba bu Beni düz yol veya Rampa'da yorarmı,Performansımı düşürürmü?.

Bu Konuya neden deyinmek istedim?
Bazen Forumlarda Arkadaşların Tur Fotoğraflarlarını görüyorum,Düz Yoldan bir bakmışsınızki Dağ Tepe..Onun için karar veremedim..

Birde Şehir Bisikletlerinin düz yolda Amörtisörlerinin Kilitli olanı avantaj sağlarmı.Teşekkürler...

Arkadaşlar ilk önce ben kendimi tanıtayım adım İlhan Gökay Atay Ankara/Sincan/Fatih (Harikalar diyarı karşısı Devlet hastanesi yanı) de oturuyorum yaşım 14 biraz küçük gelebilir Ama seneye 15 olcam :) Sincan ve çevresinde oturan (Eryaman gibi) abilerimle tanışmak isterim , Hava şartları iyi olduğunda gezebiliriz mesajlarınızı bekliyorum Şimdiden çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ali Gülen
@Eray Helvacı

bende eryaman 3.etapta oturuyrum yaşım 15 buluşalım sürelim istersenız ama ben bmxcıyım :D iyi forumlar

@Caner Öğülmüş

bende eryamandayım 3 etaptayım ama ben bmx sürüyorum. sürmek ısteyen varsa buyrulsun :D iyi forumlar herkese

Diğer şehirdeki arkadaşların da desteğini arkana alabilirsin ;)

Bisiklet yolu Meclis gündemine taşındı

http://www.hurriyet.com.tr/_np/0096/15310096.jpg

Bisiklet yolları Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine geldi.
CHP’li Güleken, “Ankara’da ulaşımda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve arttırılması için ne gibi çalışmalar yapmayı düşünüyorsunuz?” diye sordu.http://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif

(link) Hürriyet’in ısrarla gündeme getirdiği Başkent’e bisiklet yollarının yapılması ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı.
Büyükşehir Belediyesi (link) Grup Başkan Vekili Fazıl Güleken, Meclis’e sunduğu önergede, “Ankara’da ulaşımda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve arttırılması için ne gibi çalışmalar yapmayı düşünüyorsunuz?” diye sordu. Güleken, sorularını şöyle sıraladı:

Ankara’da Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında Eryaman, Batıkent, Ümitköy, Çayyolu, Sincan - Fatih ve Yenimahalle - Demetevler gibi yerlerde bisiklet yolları yapmayı düşünüyor musunuz?

Özellikle üniversite öğrencilerinin yaygın olduğu Cebeci, Beşevler arasındaki eskiden kullanılan özel otobüs yolu gibi özel bisiklet yolu düzenlemesi düşünülmekte midir?

(link) ulaşım planı hazırlıkları sırasında (link)’nın her yerinde uygun yerlere bisiklet yolları planlamayı düşünüyor musunuz?

Metro yapımı biterse hali hazırda işleyen Ankaray ve Metro istasyonları ile yeni açılacak metro hatlarındaki metro istasyonlarına bağlanacak bisiklet yolları yapmayı düşünüyor musunuz? Metro istasyonlarında bisiklet park yerleri ve bisiklet kiralama tesisleri kurulması düşünülüyor mu?

Ankaray içinde bisikletle yolculuk yapacak yolcular için vagonlarda yer ayrılması, metro istasyonlarında bisikletli yolcuların iniş ve binişleri için düzenleme yapılacak mıdır?

23 Aralık 2011 - Hürriyet Ankara

Bakalım bu önergeye ne yanıt verilecek... Yalnız önergenin Ankara'nın sadece belli bölgelerini kapsayıp, tümünü kapsamaması dikkatimi çekti...

@Cüneyt HOCAOĞLU

Yerel seçimler yaklaşırken "şehri bisiklet yolları ile donatacağız" diye vaat ederler. Sonra birşey çıkmaz. Taki sonraki seçimlere kadar

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Haber için teşekkürler. Ahh bir de TBMM gündemine gelebilse. Açıkçası ben öyle zannetmiştim; başlığa aldanıp...:)

@mechanics
Fulya takımın bisikletini kullanabildiğin gibi gezilere de katılabilirsin.Biz hava şartları el verdiğinde eymir e gidiyoruz.Ayrıca kampüs içinde de antremanlarımız oluyor.Seni de bekleriz.

Merhabalar

Forumda arattırdım fakat hiç Seydişehirli bisikletçiye rastlamadım.Eğer varsa tanışıp birlikte turlayabiliriz?

Herkese bol selam

• Beğen
Tepkiler: aydınz
Geri