İftardan sonra çıkarız derseniz arabayla bisikletimi gazi mahallesine getiririm. Yoksa bizim sokaktan hava karardıktan sonra bisikletle geçemem. Köpekler resmen üzerine atlıyor tekerlerin.
dediğiniz gibi köpekler büyük sorun ama akşam antremanı için taa oradan araba ile gelmeyin, hafta sonları turlarında pedallarız daha uzun turlar olur. fakat teklifiniz için çok teşekkür ederim
Bisiklet almak için para biriktirmekteyim, hatta bisiklet seçiminde yardımcı olması için bu foruma üye oldum (ve hatta ilk mesajım ) Ben de gazi okuyorum ve tandoğan'da kalıyorum, bisikleti düşündüğümden erken alabilirsem buradan irtibata geçelim.
Ağustos boyunca akşamları turlayacağım dediğim gibi, daha sonrasında okulum baslıyor ve istanbula gitmem gerekiyor. umarım istediğiniz bisikleti alırsınız.
Bisikleti yeni alan birine bu forumdaki birçok kişinin bir tavsiyesi vardır.
En iyi bisiklet alabildiğin bisiklettir bunu aklında bulundur
Bu konuda haklısın Ben salcano NG650 tavsiyesi üzerine iyi bir bisiklet olduğunu düşünüyordum, ama burada gezip okudukça sanırım borla ve ya 711V gibi bir bisikletle başlamanın daha mantıklı olabileceğini, üzerine koymam gereken paranın da hakkını vereceğini düşünmeye başladım
Ramazanda gündüz turlamak oruç tutanlar için zor olur arkadaşlar,akşamları çıkmak daha mantıklı. Can 711v güzel bi başlangıç olur senin için ve imkanın varsa ağustosa kadar yetiştirmeye çalış,güzeş olur beraber hep beraber pedallama
tigeme gidebiliriz. aoç ye girmemize izin verirlerse hayvanlarada bi selam veririz.
Gazi de oturan sizlersiniz. Ben orandan misafir olarak geleceğim misafir umduğu değil bulduğu yere pedallar )
sadece gzi turu planlar isek turumuz çok kısa sürer, kızılayda buluşup biraz dolanarak tigem tarafına geçebiliriz, bir nevi critical mass güzargahı gibi...
tabi güzargah esnek, katılacaklar ile kararlastırılabilir.
ben birazdan gazi üni. ye gideceğim. akşam en geç 7 ye kadar pedallayabilirim sonra tekrar eve döneceğim. 0507 926 64 63 telefon numaram. eğer o tarafta bulunan arkadaşlar varsa sms atabilirler. (bisiklet üzerinde olacagım icin cagrılara bakamam.)