Scudo Sports

Ankara

Scudo
Kurtbogazı Turuna Varım? Gidilecekse Msn Ve Telefon Numaramı Pm Atamadıgımdan Buraya Yazabilirim!!!

ben eryamanda oturuyorm zaten yarın saat 4 gibi turlicam eryamanı,eğer karşılaşırsak bisikletm siyahkırmızı beyaz geotech atlas kaskımda aynı renklerde beraber devam ederiz

turlara akşam saat 6 dan sonra katılabilirm o zaman da subayevlerinden katılabiliyorum.. pazar gunu olması daha iyi oluyor cunku butun gun benm.. istediginiz her yere gideriz...

Herkese selam.Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Bisikletim çalındığından beri bisiklet kullanmıyorum.Yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum ve marka parça fiyat gibi şeylerden anlamıyorum.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim:25:

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Öncelikle bisikleti ne amaçla kullanıcağınızı belirtirseniz daha kolay yardım alabilirsiniz. Uzun turlarda mı kullanacaksınız, sadece şehiriçinde ordan oraya gitmek için mi kullanacaksınız yoksa arazide mi kullanacaksınız? Ayrıca ne kadar bütçe ayırabilirsiniz?

@Tuncay Hasan Başpınar

Forumda bu konu ile ilgili onlarca konu var önce sabırla onları okumanızı tavsiye ederim çünkü oralarda soracağınız hatta aklınıza bile gelmeyen her soruya cevap bulacaksınız, eğer yinede aklınıza takılan şeyler olursa net bir şekilde sorar net cevaplar alırsınız, şimdiden hayırlı olsun...

Dağ bisikleti düşünüyorsanız ve çokta bütçe ayırmayacaksanız başlangıç seviyesi düşünüyorsanız, Sedona Borla (400$) veya 711v(450$), Kron xc500 (640 TL) kullanan arkadaşlar çok memnunlar. Fakat Raif Bey'inde dediği gibi bu Bisiklet Seçimi kategorisini incelerseniz daha rahat karar verebilirsiniz. Bende aynı sizin gibiydim ve birşey bilmiyordum buradaki konuları inceleyerek karar verdim bisikletime :)

Geri