Scudo Sports

Ankara

evet 14. km gidiyorm ama yoruluyorm oldukça.
kadans terimini bile ilk kez duydum hemen aratıyorm forumdan.

Scudo
Evet bende de miwok 1053 D var 2010 model oluyo sanırım şimdi onlar 1063D oldu. Benim frenlerim sık sık arıza cıkardılar. ve en sonunda ön kaliperim bozuldu cok met etmişlerde miwok1053D için ama hiç memnun kalmadım. Keşke Borla tarzı bişey alsaydım dediğim oldu.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
merhaba bende 10 gün sonra ankara da olacağım abidinpaşaya yakın bir yerde misafir olacağım bende bisiklet turlarına katılmak isterim

Ben yaklaşık 4 senedir çift teker mekanik disk fren kullanıyorum. Son seneye kadar bir sorunum yoktu frenlerim maşallah çok iyidi. Fakat bu son sene ön frende bir tutarsızlık oldu anlam veremedim. Açtım komple hafif zımpara geçtim hem balataları hemde diskleri. Şu an iyi fena değil. Yoldayken çıkartacağı 2 sorun vardır. İlki çok nadir de olsa (mesela bana hiç olmadı) tel kopabilir. İkincisi, su veya çamur değdiği zaman diskler sıcak değilse bir süre sorun yapabilir. (ses, tutmama vb..) bunun dışında sorun olacağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Adım Arda, Ankaralıyım , Ankara da yasıyorum. Gazi mah. semtındeyım .( AOÇ )

Bugün itibarı ile bısıkletımı almıs bulunmaktayım. Forumu onceden takıp edıyodum ancak bısıkletım demır kadro ve basıc oldugu ıcın uye olmadım. :) Şimdi daha ustun bır bısıklete sahıbım . Umarım benıde aranıza kabul edersınız. :)

Bisikleti haftasonları gezme amaçlı kullanıyorum .Ancak sıgarayı bırakmam sonucu almıs oldugum fazladan 12 kıloyu verme amaçlı bu aralar spor amaclı kullanmaya basladım. Gözle görülür derecede de meyvesını almaktayım. :)

-Fatih Üniversitesi Reklamcılık Myo Mezunuyum. Ayrıyetten de Aöf İşletme Son sınıf Öğrencisiyim.
-Tanıtım & Organizasyon ajansında Supervızor olarak çalısıyorum.
-Bekarım
-1990 dogumluyum.
-Bisikletim : Salcano Astro 210 V

Merhaba arkadaşlar ben onur.Uzun zamandır ankara'da bisiklet turları için yol arkadaşları arıyorum.şehir içi şehir dışı turlayabileceğim bisikletçilerle tanışabilmek önceden organize edilmiş turlara katılmak için üye oldum.uzun yol tecrübem yok ama her şeyin bir ilki vardır:)Eski bi peugeot mosaique bisikletim var ama oldukça sağlam durumda şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.tanışalım toplaşalım pedal çevirelim:)

herkese selam
forum a dün üye oldum bugün ilk mesajımı yazıyorum.hayırlısı bakalım...
arkadaşlar yol bisikleti almayı düşünüyorum ama düşünme yetmiyor seçmek gerek birtülü seçemedim.zevkli konforlu sürüş istiyorum baya bi bisiklet baktım ama karar veremedim.
specialized roubaix comp ultegra triple yi beğendim ancak çok pahalı bu.
buna yakın bişey tabi konforlu keyifli bi makina 3000tl ye kadar ne olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Yılmaz 45
Konuyu bisiklet seçimi bölümüne de açsan daha iyi olur.Ben de en yakın zamanda yol bisikleti almayı düşünüyorum.Benim de max bütçem 3500 TL olacak tahminen.Bu konuyu takip edeceğim.

@barış altun

Hoş geldiniz, hayırlı paylaşımlar dilerim.

Merhaba Ağabeylerim, Ablalarım.
Ağabeylerim ve Ablalarım diyorum çünkü 15 yaşındayım :), Adım Bayram Şerefoğlu.
Küçüklükten beri 2 tekerlek tutkusu var bende, 2 tekerlek tutkum Daha çok bisiklet ve motosiklet lere.
İnşAllah ilerde bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum.

Bisikletim Bianchi Scorpion-D, Aslında Sedona Borla alıcaktık ama Ağabey'im Bianchi alalım dedi ve Bianchi aldık :), Aslında birazcık pişmanım keşke sedona alsaydık diyorum.

İnşAllah sizlerden birşeyler öğreneceğim ve öğrediklerimi sizin'le paylaşacağım :)

Geri