Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar merhaba. Bende eryaman 3. etapda ikaammet ediyorum. Akşamları saat 6:30 gibi hafta içi her gün turluyorum eryamanda. Hafta sonları her saatte müsait oluyorum. Eğer eryamanda bisiklet grubunuz varsa bende katılmak isterim.

Scudo
Odtü öğrencisi değilim, ödtü kampüse bisikletle rahatça girebilir miyim veya girmek için ne yapabilirim?

Ali 1. sınıfsın galiba? Okula bu aralar pek gelmiyorum ben 3. sınıfyatım ama uzattım okulu şimdiden. Trek bisikletimi görmüş olman lazım aslında. Haberleşelim, gezeriz tozarız.

Duyduğum kadarıyla bisikletli girişine her kapıdan müsaade ediliyor. Tabi kaskınızın vs olması sizi ciddiye almalarına sebep oluyor. Durdururlarsa sporcu olduğunuzu söylersiniz, ikna edici konuşursanız alırlar. Olmadı oran tarafındaki girişten kesin giriliyor.

Kapıdan birkaç kez alınmadık. Çigdem Mahallesinden girerdik orayıda baya sağlam kapatmışlar.. En garanti yol Oran'a çıkıp Anayasa mahkemesi ( :S anayasa mahkemesi miydi orası emin olamadım şimdi) nin ordan giriş, biraz zahmetli diğerlerine göre..sen kapıyı bi yokla almazlarsa alternatiflere bakarsın..

Ben varım, birkaç tane daha DRAG cı bulursak takım bile kurarız:)
Çakırlar ın arka tarafında bir kum ocağı gibi bisey var, ben oralarda takılıyorum genelde bisikletle, asfalt bana göre değil.

Arkadaşlar, otobanlara bisikletle girmek yasak, yasak amma, ben Ankara'da Eryaman'da oturuyorum, her nekadar Eryamanın içi bisiklet için müsait olsada, yinede otobana giriyorum, bazen Samsun istikameti, bazen Gölbaşı istikametine doğru, otoyol polisleriyle de karşılaşıyorum, bu güne kadar birşey demediler, belkide kasklı, ışıklı vs. olmam birşey sormalarını engelledi. Yasak derlersede artık durumumuzu izah ederiz. Çünkü otobanda iyi oluyor. Biz nasıl olsa kıyıdan kıyadan gidiyoruz.

geçen hafta Ankara'da bulunan bir avm'ye gittim bisiklet ile malum içeride bisiklet dükkanı var bakıp çıkacaktım içerideki çeşitlere.kapıdaki güvenlike bisikleti bakıma getirdiğimi söyledim güvenlikte içeride binmeyin sadece olur dedi.bende bisikleti elimde sürerek içeride dükkanı aramaya başladım derken bir güvenlik hemen durdurdu beni bisiklet ile içeri giremezsin dedi iyi ama dedim ben kapıdaki güvenlike anlattım oda tamam dedi zaten dedim burada bisikletçi var bu nasıl mantık adam bisiklet sattığında müşteriye nasıl olacak.derken bu olaya canım sıkıldı çıkmaya karar verdim kapıya doğru yürüken arkamdan bir güvenlik daha bağırdı beyefendi bakarmısınız baktım dedimki buyur ne oldu dediki telsizle anons geçildi içeride birisi bisiklet ile geziniyormuş :) dedim işte dükkana baktım çıkıyorum kime ne zararım oldu.tam çıkış kapısına geldim yine güvenlik yanıma geldi çıkış kapısını buldunuzmu dedi yani buraya geldiğime bin pişman oldum bisiklet ile sanki elimde bisiklet değilde bombalı paket taşıyormuş gibi bir görüntü oluştu :) burası Türkiye her türlü duruma alışık olmak lazım bisikletle.

Bazen otoyollar mesafeyi oldukça kısaltabiliyor. Birde tünellerde sıkıntı var. Yaklaşık 10 gün önce 3100 metrelik bir tünel geçmek zorunda kaldım. Yolun kıyısında sanırım yayalar için yapılmış yarım metrelik kaldırım vardı. O kaldırımdan ağır ağır gidebildim. Zaten 2 şerit olan bu kadar uzun bir tünelde yoldan gitmekte cesaret.. Tüneller yapılırken kaldırım kısmı en azından biraz geniş tutulabilirdi... Tünellere dikkat!

Arkadaşlar merhaba :)
Aranıza yeni katıldım.Ankara Şafaktepe mahallesinde oturuyorum.Bu civarda (abidinpaşa-şafaktepe vs... ;) ) gezebilecek arkadaş arıyorum ;)
Bir tane Salcano astro bisikletim var :) Sağolsun M.Burak KARADAĞ arkadaşımızın önerisyle buralardayım ;) Kendisi sınıf arkadaşım olur :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
:D öhöm öhöm :D söylemesi ayıptır o Burak benim :D hoşgeldin Mehmet aramıza :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ÇAM
Selamlar. 29.05.2011 için planı olan varsa ben de dahil olayım da bu bahaneyle tanışmış oluruz hem de diyorum??? Ne dersiniz?

eryaman 5.etapta olan var mı(4,6,7 de olabilir

Geri