Scudo Sports

Ankara

@Ferhat Öz

:) Ferhat Kardeşim Merhabalar.

Üzgünüm Ankaradan yazıyorum ama yazın tatil zamanı geçiyorum Seydişehirden,
yoksa seninle Alacabel,Toroslar yapardık.

Küpe Dağı altı,Kuğulu Parktaki Ördeklere selamlar..

Hoşça Kal...

Scudo
seydişehirden değil ama yakın bi ilçedenim... ılgın... 100 km. tanışıp birlikte pedallemek isterim. bi kaç kez beyşehire kadar geldim.. belki orada görüşürüz...

@adem er

Adem bey ben yazları Seydişehir de oluyorum.Beyşehir uygun bir buluşma noktası olabilir.Kendimize göre bi rota belirleriz.İmkanımız olursa çadırla tur bile yapabiliriz.Yaz gelince ben size ulaşırım.Görüşmek üzere

@Kadir Altuntaş

Yazın bisikletle mi geçiyorsunuz Seydişehir üstünden.Bisikletle gidiyorsanız manavgat a kadar size eşlik edebilirim.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@Ferhat Öz

:) Hayır Arabayla,Alanya çadır kampına gidiyorum.ama şu anda yaşım 50 bu konuda geç kalsamda İnşallah böyle bir Tur yapmak,
hemde,kamplı,çadırlı düşünüyorum,Kısmet..

Ayrıca ilgine çok Teşekkür eder,belki bu konuda karşılaşmak dileğiyle..

Hoşça Kal...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
yardımcı olmak isterim sık sık oralardayım gezmek hoş oluyorr oralardaa...müzikle birlikte bisiklet kullanmak müthiş bişey ya

Selamlar; forumda yeniyim, Antalya'da büyük zevkle ve rahatlıkla kullandığım bisikletimi ne yazık ki Ankara'da satmak durmunda kalıyorum. İlanı açacağım. Ankara'nın trafiği gözümü korkuttu. Tavsiyeleriniz olursa bekliyorum.

İktisat mezunuyum ve ikinci üniversitemi (Bilgisayar Programcılığı) okuyorum.

Eğer Ankara trafiğinden korktuğunuz için satıyorsanız üzülürüm. Zaten Ankara'daki bütün üniversitelerde bisiklet toplulukları var. Onlarada katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_42
Bence satmayın. Sadece yoğun trafiğin olduğu ana arterlerde kullanmayın bence. Bu şekilde idare edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_42
Bence satmayın, trafik korkutmuş olabilir ama yazın gezilip görülecek epey yer var. Trafikte kendi güvenliğimizi öncelikle kendimiz sağlamak zorundayız.

Selamlar, ben Mert. Bisiklet yerine artık koşmayı tercih ediyorum. Gerek bisiklet bana çok masraflı oluyor gerekse de kendimi koşmakda buldum gibi birşey.:D Hiç koşmuş olmamama rağmen bir deneme yaptım ve 10k üzeri koşabiliyorum. hafta sonları 10k hafta içleri ise 2-3km arası koşmak isteyen ve eryaman yakınlarında olan arkadaşlar beraber koşabiliriz. :in:

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. İsmim Uğur .. Bisikletel gezmekten zevk alıyorum :)

Hoşgeldin aramıza Uğur! Bisiklet ile ilgili aradığın her türlü konu ve detay burada! Aradığın, merak ettiğin herşey hakkında bilgi sahibi olabilirsin konu başlıklarını dikkatli incelersen ! Bol bol keyifli pedallamalar diliyorum !

Merhaba,

Bisiklete olan ilgim 19.07.2009'da arkadaşımdan ödünç aldığım bir tur bisikletiyle Ankara Çubuk'taki Karagöl'e gitmemle başladı. Bu günübirlik ve toplamda 15 saat süren uzun ve zevkli turdan sonra benim de bir bisikletim olması gerektiğine karar verdim. Ardından, bisikletle ilgili beklentilerimi iyi ölçemeyerek ve bisikletten anlayan birilerine danışmadan aceleyle bir bisiklet satın aldım. Bisikletimle Ankara'nın çeşitli orman patikalarında yaptığım gezintilerde çok mutlu olmama karşın Karagöl'ün yarısı uzaklığındaki bir yere gitmem bile beni çok yoruyordu. Çünkü bir dağ bisikleti satın almıştım. Yine de yılmadım ve işime bisikletle gidip gelmeye çalıştım. Ancak fazlasıyla zorlanıyordum; hız, hafiflik ve rahatlık gibi şehirde kullanılacak bir bisiklette olması gereken özellikler benim bisikletimde yoktu.

Hikayemin bundan sonraki kısmı bana ders olmuştur. Karagöl'e gitmiş olduğum ve benimle hemen hemen aynı kondisyona sahip arkadaşımla Akdeniz turu yapmaya karar verdik. Nisan 2010'da Antalya'dan çıktığımız yolculuğumuz sadece 80 km sürdü. Ayak kaslarıma giren kramplar Karagöl turunda yapmış olduğumuz yol uzunluğunun yarısında beni saf dışı bırakmıştı. Etrafından dolaşabilirim sanmakla yanıldığım gerçeklik ağırlığını iyice hissettirdi. Bu noktada, dağ bisikletiyle uzun turlara çıkmamın imkansızlığını kesin olarak anlamış oldum.

Deneme yanılma yöntemiyle geliştirdiğim bisiklet anlayışım doğrultusunda, en yakın zamanda bir tur bisikleti edinmeyi ve uzun turlara çıkmayı planlıyorum.

Bisikletli günler dilerim.

Caner

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
Geri