İSKORPİT Scorpaena
TIMARCI
- Tepki
- 1.222
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bu gün Ankara Güngörler Bisiklete Trek fx 7.1 bisikletimi genel bakım, viteslerin ayarı ve arka teker tamiri için saat sbah 10:00 gibi götürdüm zannedersem sahibi olan bey karşıladı beni (sakallı ) işim çok acele idi hemen işe gitmem gerekiyordu bisikletimin durumunu anlattım tamam dedi saat 16 :00 gibi alabileceğimi söyledi acelem olduğu için sahibi olan arkadaşla tanışamadım neyse işten erken çıktım saat 17:00 gibi bisikletimi almaya gittim söyledikleri saatte bisikletim A-Z ' ye hazırlanmış beni bekliyor idi hemen aldım işim gene acele idi çünki akşam trafiğine yakalanmak istemiyordum borcumun ne kadar olduğunu sordum 30 TL dedi ödedim hemen çıktım bisikleti aracıma yükleyip evime doğru yola çıktım...Bisikletimi eve dönünce kontrol ettim her istediğimi dört dörtlük kusursuz yapmışlardı....Ankara Güngörler Bisiklete yaklaşımları müşteri ile ilgilenmeleri ve işlerini söz verdikleri saatte tamamladıkları için teşekkür etmeyi bir borç bildim...Bu arada forumdaşlarım bisikletim lastik ölçüleri 700/35C acaba lastiklerimi ne kadar kalınlaştıra bilirim ? Yardımcı olurmusunuz bisikletimin marka ve modelini yukarıda yazmıştım ..Sağlıcakla kalın.