Scudo Sports

Ankara - Temelli Gölü Tur (Her Cumartesi/Pazar)

kim dedi iptal oldu diye teşekküre yanlışlıkla bastım kusura bakmayın

Scudo
@mustea7

(link)

Yer değiştirmiş daha önce iptal yazıyodu ;)

zafer abiyi bi arayıp kesin olarak öğrenmek lazım

cumartesi günkü yarış iptal değil sadece yeri değişti adnan kahvecide eski türkiye şampiyonasının olduğu yerde olacak

turunuz erken biterse veya iptal olursa hepinizi etkinliğimizde aramızda görmek isteriz iyi turlar

13 Nisan / Pazar tura katılacak olan arkadaşların listesi :
1. hakaN
2. d.berkay
3. korayyetgin..

Saat 9:30 da orada olmaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: hkn
Cumartesi pek arkadaşın yok gibi herkes pazar geliyo sanırım. Yaz bakalım cumartesine beni, seni yalnız bırakmayalım.. ;)

Hakan abi gelmeyi çok istiyorum ama pazar günki yarış iptal olmadığı için(bir mtbci olarak bu yarışı kaçırmak istemem) ben gelemeyeceğim..
Olmadı sizinle yine de buluşur yolun belirli bir kısmına kadar eşlik ederim...Yarış 14.00te galiba o saatte kadar dönmüş olurum :) hemde antreman olur:)

Hakan abi haftaiçleri sabah kaçta başlıyorsun..
Benim bu aralar okul öncesi antreman fikri var kafamda ama çok erken çıkmam gerekiyor..
9da derste olmam lazım... Evden okula da 20dk gidiyorum 8.40 işte 8.00-8.10 arası evde olmam lazım o şekilde ayarlayabilirsem sabahları antreman yapıcam:)

Hakan Abi,

Yarın (13.4) Temelli antremanı için saat kaç gibi ODTÜ'nün önündeki üst geçitten geçersiniz?

Yarın görüşmek üzere.

Bugün (12 Nisan/cumartesi) hakaN ve blaxisss Ankara - Temelli Gölüne antreman turunu yapmıştır.

Batıdan esen kuvvetli rüzgara ragmen, oldukça keyifli bir tur oldu.
Alınan toplam mesafe : 124 km, ortalama hız : 24 km/saat

hakaN

Hakan abi merhaba.. Yarın için turu biraz daha erken saatte başlatmamız mümkün olur mu? Rotayı tamamlamak istiyorum ama eğer 10da çıkarsak malesef tamamlayamadan geri dönmek zorunda kalacağım..
Eğer saat 9 gibi başlayabilme imkanımız olursa çok iyi olur benim için.. Tabi diğer gelecekler kimlerdir bilemiyorum ama onlara da uygun olursa çok güzel olur... Fakat uymaz derseniz de yapacak bişey yok :)

@d.berkay

Berkay, bu andan itibaren yapacak bir şey yok. Tura katılmak isteyen başka arkadaşlar olursa, onlara karşı sorumlu durumda kalırız.

Sen gelmek istediğin yere kadar eşlik edersin. Genel istek olursa, önümüdeki haftadan itibaren saat konusunda yeniden düzenleme yaparız.

hakaN

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Peki Hakan abi.. Görüşmek üzere...

Bugün (13 Nisan/Pazar) hakaN ve Koray abi, Ankara - Temelli Gölüne antreman turu yapmıştır.
Alınan toplam mesafe : 116 km.

Batı bölgesinden yaklaşık 20 km/saat hızında esen rüzgara ragmen, iyi performans gösteren Koray abiye teşekkür ediyorum. Ayrıca bize Organize Sanayi Bölgesine kadar (Polatlı yolu 45. km) eşlik eden d.berkay ve Al_adam arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz.

Önemli Not :
Bu başlık altında sunulan verileri, genel istek üzerine saat ve tarih bilgilerini yeniden güncellemek gerektiğinden bu başlık kapatılmıştır. Güncellenmiş tur bilgileri, yeni bir başlık altında yeniden yayınlanacaktır.

hakaN
- Günlük 300+ km tur için yol arkadaşı ?
- Yol bisikleti için lastik seçimi 2008
- SPD: Kilitli Pedal ve Düz Pedal Seçimi 2008

Hakan abi gerçekten zevkli bir turdu.. her ne kadar biraz erken dönmek zorunda kalsakta yine de herşey için saolun..

Ben yarışa ucu ucuna yetiştim (yolda Erdem abinin lastik patladı oyalandık biraz da) fakat dinlenmeye imkanım olmadığı için direk başladım (100kmnin üstüne aç karınla başladım) ama bacaklar dayanmadı o kadar yüke 2. turu bitirdiğimde ikisine birden kramp girdi:(
Bugün toplam mesafem 136 km oldu... Bir kaç antreman sonra kendimi toparlarım iyice..

Bu arada benim gün sonu faliyet raporu :)
ortalama hızım 24.43 km/h
toplam mesafe 136.7 km
ortalama nabız 142
max nabız 194
Yaktığım kalori 2991
Toplam sürüş 9.5 saat..(dinlenmeler dahil)
İstatistikler dursun kenarda:)

• Beğen
Tepkiler: hkn
@d.berkay
Helal berkay, ama yinede kendini fazla yıpratmadan, antremanları kademe-kademe yükseltmen daha faydalı olur. İstatistik bilgiler her zaman lazım :)

Yeni turda görüşmek üzere, iyi çalışmalar...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri