Scudo Sports

Ankara Seymen's Bisiklet Grubu

@oz26oz

Ekledim sizi listeye

En yakın zamanda görüşmek dileğimle:)

Scudo
İhtiyar genç farketmez önemli olan bisiklete gönül veren Ankaralı olmamız:)

@özgürçocuk1986

Tabiki bize katılabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: doktorbean
Merhana arkadaşlar ben Sakaryalıyım ama artık Ankarada ikamet edecem. Evde canım sıkılmaya başladı havalarda ısınınca iyice bunaldım. Bisiket grubunuza benide eklerseniz sevinirim ve en yakın zamanda fiili olarakta görüşmek isterim sizlerle. Bisikletim için biraz yardım ihityacım varda...

Bu gruba nasıl üye olnuyor.Foruma üye olmak yeterlimi herhangibir prosüdür sözkonusumu? yeni üye oldum..bilgilendirirseniz sevinirim.Ankara yenimahalle de yaşıyorum.saygılar

@yighitjan

öncelikle böyle bir grubu kurduğunuz için teşekkür ederim.ben de grubunuza katılmak istiyorum.geziler turlar hepsine katılmak isterim zamanım oldukça.şimdiden teşekkürler.deniz baklacı 05059237534,doktorbean@hotmail.com

arkadaşlar bende ankarada gazi de okuyorum bu hafta bisiklet almayı düşünüyorum benide grubunuza eklerseniz sevinirim

Arkadaslar gruptan haber yok galiba :D

ayağımdaki alçıyı çıkarır çıkarmaz aranızda olmayı çok isterim saygılar eğlenceli pedallar

BU başlığın pek bir önemi kalmadı.burdaki pedalcı arkadaşlarımızın bir çoğu ANKA bisiklet takımına geçti.Dikkate alınmaması rica olunur

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri