Tamam Yiğit'cim, ben buradan takip ediyorum. Hava çok kötü olmazsa geliyorum. Son durumları, güzergahı, buluşma yeri ve saatini cuma akşamı buradan yazarsan sevinirim. Bir uzun yol yapalım beraber.
Pazar sabah 8:30 da Orman girişinde buluşuyoruz. Ana bulvardan ormana giren kapılardaki portakal satan elemanların yerinde. Sabah hava çok kötü olmazsa oradayım Görüşmek üzere.
oyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyyyyyyyyy ben de varım benide ekleyin plsssssssss
ben batıkentden umut corratec expert 2006 kullanıyorumm..etkinlikte bana haber verirseniz sevinirim yanlız hafta sonları yogun olarak calısıyorum hafta içi olan gezileri bana 3 gün önceden bildirirseniz sevinirim..
turhan_akman67@hotmail
0542 547 09 88
0506 735 93 30
unutmadan ben çankaya belediyesinin incek yolu ustundeki ahlatlıbel spor tesislerinde çalısıyorum..beklerim hepinizi
merhaba arkadaşlar ben Özgür. bende kolej civarında oturuyorum.üniversite sırasında aktif yol bisikleti kullanıcısıydım şimdi anakara dayım ve bu tutkuma devam etmek istiyorum.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.sizden haber bekliyorum, en yakın zamanda görüşmeküzere...05352572270 --- 05542495568 ozgurbaskavak@hotmail.com