Scudo Sports

Ankara Seymen's Bisiklet Grubu

@mustea7

Aslında bu pazar için biz yiğitle elmadağ tırmanışı düşünüyorduk.. sanırım 5 kişi felan olucaz.. en geç kaçta dönmeniz gerekiyor? ona göre plan yapalım..

Scudo
@BGB

selamlar. msnde adresinizi ekledim.. görüşmek üzere..

elmadaga gidecek olan su anda 4 kişi var gelmek isteyen olursa bekliyoruz.(Tempomuz yüksek olmıycak ürkenlere duyrulur:))

elmadağ 150 km falan yetişemem dershaneye siz takılın o zaman ben sizin programınızı bozmayım

@mustea7

yok o kadar değil.. 25 km felan ve eğim o kadar dik değil.. rahat bi çıkış olacağına eminim..

erken saatlerde çıkarsak hafif bi tempoyla 1 yada 1buçuk saate çıkarız. yarım saatde orda dinleniriz. dönüş zaten hızlı olur 20 dkk felan. yani 2buçuk saatde turu tamamlamış oluruz.

tabi sen birde dersaneye gideceksin.. yorgun düşmeni istemeyiz. bir dahakine gelirsin..

elmadag yine olmadı incek yolundan bi tur düşündük ama dönüş yolunda zincir kopunca tur bize eziyete döndü sağolsun Deniz abinin ve motorcuların(Adam gözlüğünü ödünç verdi:) ) yardımıyla eve kadar ulastık:)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@yighitjan

hehe :) sorun değil yiğit.. zinciri hallettiysen bu haftasonu çıkalım..

çıkalım artıkkkk

yok abi daha halledemedim,malum ankara bi kar yağıyo kar erirken heryer çamurlu su erdoganlara gidene kadar çamur adam olurum:):)

Merabalar Ankaralılar:) ..

Ben Ankara'ya yeni taşındım şööle bi gezdirin bi öğretin bana önemli yerleri:p ..anladığım kadarıyla bu hafta bi etkinliğiniz yok..şimdi ben bu mesajı atıyorum ama buna iki gün içinde bakabilirim ancak..MSN'imi eklerseniz, daha iyi anlaşırız diye düşünüyorum..:)

selam ozan.. aramıza hoşgeldin..

Yarın (01.03.2008) güzel bir tur yapılacak.. sabah 9 da yola çıkıcaz..

Msn e ekledim seni.. detayları konuşuruz..

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Merhabalar...
yarın turun detaylarını buraya da yazabilir misiniz??

Nereye kaç kişi gidilecek??

Ozan msn'e ekledim ;)
Ayrıca yarın bizde bir ekip olarak street buluşması yapmayı planlıyoruz.. Eğer değişiklik olmazsa yarın sabah 10.30-11.00 gibi kızılaydaki meclis parkının orda buluşucaz..

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
selam berkay, evet meclis parkındaki buluşma yazınızı okudum..

Biz saat 9.15 de hacıbabanın orda buluşup beynama doğru açılmayı planlıyoruz..

ağırlıklı olarak köy yollarından gidilecek. Yani ana yolları pek kullanmıcaz.

msn e ekleyim seni. Ordan detayları konuşuruz

tamam ordan konuşalım... Fakat ben o adresi kullanmıyorum artık..

dberkay@msn.com'u eklerseniz irtibata geçebiliriz hemen:)

Yarın bir terslik olmazsa ben de geleceğim. Güzel bir gezi olacağa benziyor.

merhaba arkadaşlar bende bisikler severim. yol yapmayı seviyorum ama kış ayları formumuz çok düşüyor ankarada bahar geldi artık bisiklete bakım yapma zamanı geldi. uygun zamanlara denk gelirse beraber yol yapabiliriz!

@zobu

Bekleriz.. :)

Bu hafta sonu eğer hava şartlarıda uygun olursa güzel bir tur planı gündemde..

Hafta sonuna doğru ayrıntıları takip edebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Sanırım Pazar Beynama bir tur yapılcak(09.03.2008)Baya bi kişi olcak gibi.

Detayları ögrendikçe buraya yazarım,gelmek isteyen olursa burdan takip etsin.

Buluşma yerleri ve saatleri :

08:00 = Kızılay güvenpark
08:30 = Konya yolu Hacıbaba nın önü
09:00 = kepekli kavşağı

Güzergah: konya yolu,ahlatlıbel,incek,tuluntaş,ballıkpınar,haymana yolunu takiben gölbaşı ve eymir gölü

Ayrıca; aynı gün eymir gölünde Doğa derneğinin kuş gözlem faaliyeti olacak.. Dönüşte onlara yetişeceğiz..

Güzel bir faaliyet olacağa benziyor.. Ankaralılar.. kaçırmayın derim :D

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Size iyi eğlenceler diyeyim o zaman.. Ben bir kaç arkadaşımla polatlı tarafına antreman turu yapıcam.. Ama gerçekten kaçırlımayacak bir tur olmuş sizinkisi..
görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Geri