Scudo Sports

Ankara Salcano Bayisi Kervan Bebe'nin yaptığı hırsızlık!

Tepki
1
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar Ankara Yenimahalle'deki "Kervan Bebe" adlı bisikler firması stoklarında olmayan Salcano Insomnia 40 bisiklet için beni lafı eveleyip geveleyip kandırdı ve 100tl parayı önden aldı. Şimdi vermiyor. Hepinizin haberi olsun. Bundan sonra Kervan Bebe denen soyguncu yerden alışveriş yapmayın!!!

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Tekin
Scudo
aynı zamanda bu dükkan yetkili servis olmadığı halde , sattığı bisikletlerin montajını kendisi yapıyor..... Konuyla ilgili Salcano'ya da mail attım. Tüm bisiklet severlerin haberi olsun bu dükkandan.

bu durum karşısında hukuki yollara başvurun. Ama elinizde 100 TL verdiğinize dair bir belge var mı ?

@Hasan Kılınç

Başvuracağım zaten. Satıcının düştüğü notun fotoğrafını çektim. 100TL para alındı diye. Salcano firmasını da durumdan haberdar ettim o bayi hakkında işlem yapmazlarsa ne kadar güvenilir bir firma olduğunu belli eder zaten Salcano. 100TL beni zengin etmez arkadaşlar ama yine de sırf cezasını alması için hukuki yollara başvuracağım. Sadece Ankara'daki arkadaşların bu durumdan haberdar olmaları için yazıyorum bilgilendirme amaçlı. Dikkatli olun Salcano alacaksanız mutlaka güvendiğiniz başka biryerden alın sakın bulaşmayın. Başıma böyle bir olay geldi malesef...

aynı model bisikleti ben de istedim, bayii elinde olmadığını söyledi, getirtmek için fabrikayla iletişime geçtiler ancak ürün fabrikada dahi yokmuş.

Elinizde belge varsa kaymakamlıkların bünyesinde Tüketici Hakem Heyetleri var oraya başvurabilirsiniz.
Bunun yanında bir kez daha anlamış olduk ki beyaz eşya bayisinden veya bebek dükkanından bisiklet alınmaz. Umarım Çözülür Sorununuz.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Şahin
Esnaflık zihniyetindende bahsedeyim size bu firma değil ama bazı firmalar sen boyunu söylediğinde bana kaç inç bisiklet gider almayım diye sorduğunda kendileri olması gerekeni etik olarak senin binebileceğin yada kulllanabileceğin optimum boyu veya bisikleti değil ellerinde bulunan malı çok uzun olanlar genelde onları çakmaya çalışıyorlar.Ayrıca nakitte %10 veya 15 iskonto yapmaları gerekirken farklı katakullilerle bunları yapmamaya müşteriyi aydınlatmak yerine çakmaya çalışıyorlar.Netten iyi fiyat ve model incelemesi yapmak lazım acele etmeden karar vermeli..Sizede geçmiş olsun inşallah haklı davanızda kazanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Şahin
Geri