Scudo Sports

Ankara-Konya Turu

Olur her haftasonu uygunum yalnız haftaya yol yarışı varmış haftaya olmaz sanırım. 17'sinden sonra olur bana da :)

Scudo
Aslında ben de konya'dan sonra bir yerlere gitmeyi düşünüyordum ama Kayseri olmaz ya tanıdık yok orda, kalacak yer yok :) Konya'dan sonra belki Denizli tarafına gidebilirim adam bulursam

Bugün Yassıhöyük'e (Gordion) gidip geldim toplamda 200km'yi geçti. Giderken ortalama 30 geçti fakat gelirken karşı rüzgara denk geldim ortalama 20 falandı. 8 saat sürdü. Yolda 3 tane Hollandalı'ya rastladım. 2'si kız 1'i erkek. Adamlar Hollanda'dan gelip Nepal'e gidiyorlarmış. 2 aydır yoldalarmış. Helal dedim ya

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Çok iyi olurdu ama işte okul var. Benim için Haziran 8'inden sonrası uygun diğer arkadaşlar içinde uygunsa 9-10'u gibi geliriz inşallah:10:

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
Temmuzun ortasinda musaitim :)

19 Mayıs Salı günü Yassıhöyük tarafına gidilecektir. Gidiş geliş ~200km. Konya turu için iyi bir antrenman. Gelecek arkadaşlar AYBİG başlığına yazsınlar

Bugün Hakan Ağabey'lerle bulaşacaktık ama nolduysa buluşamadık ben de yalnız gittim. Sivrihisara gidip geri döndüm. Gidiş yaklaşık 4.5 saat sürdü geliş ise 7.5 saat (karşı rüzgar sağ olsun). Toplamda ~300km'yi buldu sanırım. Buna göre artık Konya'ya rahat gidebilirim

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Tebrik ederim kardeşim süpersin.. Tek başına gerçekten çok zor onca yolu devirmek.. Tebrik ediyorum..

Yalnız şöyle bir sorun var, Odtü dağ bisikleti yarışı 7'sine alınmış ve 14'ünde de Isparta dağ bisikleti yarışı var dolayısıyla o arada kendimizi bu kadar zorlamamız hiç doğru olmaz.. Bu yüzden sanırım bizim ekibin çoğu gelemeyecektir.. :(

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
@nükleer kedi

Yok yav tek başına da kalmazsın herhalde :) Onca kişi vardı listede..

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
ya ben gelebilirim ama daha once deneyımım olmadı hiç..bu nedenle deneyım kazanabılırım belkıde..kabul edersen konusabılırız.

Geri