Scudo Sports

Ankara-Konya Turu

Usta şimdi deneyim olmadan çok zor olur. Sen şimdiden deneyim kazanmaya başla. Ben kendimi yavaş yavaş alıştırdım öyle çıkacağım. Eğer uzun yol deneyimin yoksa bu yol senin için aşırı zor olur. Haziran'ın 10'una kadar 200km'ye çıkabilirsen çok rahat gelebilirsin bence

Scudo
ya ben suruyorum cok deneyımım yok ama sehırcınde olsun bısıklet parklarında surdugum coktur.250 km bısı degıl.sen ne zaman cıkıcaksın kı yola hazıranda ben de geleboılırım boylece

250Km bir şey değil deme. 250Km'yi bir günde yapmak eğer hiç deneyimin yoksa imkansız gibi bir şey. Biliyorsun zaten havalar iyice ısındı. Sıcakta alışık olmadan sürmek çok tehlikeli olabilir. Ben Haziran'ın 9'u ya da 10'unda çıkmayı düşünüyorum. O tarihe kadar performansını artırmaya bak. En azından 200km yapmalısın ki rahat rahat gidebilesin;)

ya gidebildigğim kadar denemek istiyorum..benı ıstemıyosanız o ayrıı:)

ya bende musaitim 9-10 hazıranda olursa sevınırımm..olmadı yarı yoldan donerım napalım yapacak bısı yok:)olecek halım yokya yolda..temam arkadasım ben forumu takıp edıyorum yakın zamanda daha fazla ıletısıme gecmeyı umuyorum:)

Gelmek isteyen kapımız her zaman açık ama işte deneyimin yoksa arkada kalırsan ön tarafın da senin için beklemesi olmaz değil mi?:) Tempoya ayak uydurabilirsen tabiki gelebilirsin

Turdan yeni haberim oldu, turu ne ile yapacaksınız. Yol mu mtb mi? Gerçi her iki durumda da gelebilirim. Yol tercihimdir. Net tarih belli midir? Cuma gününe denk getirebilirsek muhteşem olur.

Ben de yol bisikleti var. Benim finaller işte 8'inde bitiyor 9-10'u gibi çıkalım diyorum. Sen de ODTÜ'densin değil mi? Uygun bir zamanda tanışabiliriz

Okul biteli çok oldu genç arkadaşım. Gaziliyim ama;) Elbette tanışalım Ankarada fazla yolcu yok.

tamam ya gelmıcem gozum korktu bıraz geliştirem yanı antreman yapam yazın artık onumuzdekı gezılere katılırım bende napayım..yıne de saolsun davetınızı ıcın:)

İsim tanıdık geldi de:D Benim okul işte 8'inde bitiyor ağabey 9-10'u gibi yola çıkmayı düşünüyorum uygun mu? Bu arada çarşamba günü uygun olursa bir polatlı(ya da ötesi) yapabiliriz.

Mesaide oluyorum kardeş:( hafta içi zor o yüzden polatlı. Gel 12 haziran yapalım birgünlük izin alırım cuma gecesi orada kalırım, cumartesi otobüs ve Ankara:)

2 gün nasıl dayanacağım bilemiyorum, finaller biter bitmez gitmek istiyorum:D ama hadi öyle olsun 12'sinde çıkalım yola

Kararlılık durumunu sevdim, radyoaktif bir durumla uygun giysi olmadan yolda karşılaşmak istemem:) Gidiyoruz o halde.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
tarih olarak 12 si mi kararlaştırdınız tam son finalimin olduğu gün. değiştirme durumunuz var mı acaba

Git gide uzuyor. Benim zaten temmuzda yaz okulum var Haziran ayını mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışıyorum 12'si son başka kurtarmaz:) Kulu ne tarafta?

Geri