ali bayrak
Daimi Üye
- Tepki
- 160
- Bisiklet
- Whistle
Bende geçen sene çıktım o yokuşu. "Akyarma" dedikleri doğru kızılcahamam'dan sonra 2 benzin istasyonu var sonra birşey yok! Ben sabah 8 de Keçiören'den çıkıp gitmiştim. Kızılcahamam dan sonraki benzinlikte yemek yediğimde saat 16:30 du hava kararmadan çıkamazsın dedi kamyoncular ama çıkmıştım. Evet zor bir rampa ama kondisyonun iyiyse çıkarsın bence. Ben crt world tur bisikleti ile çıktım oradan. Tesis olmadığı için su yok susuz kalma! Rapma tırmandıktan sonra eğer çadırın varsa Şahinler Kampı var ücretli.Bu hafta sonu Gerede'ye kadar gitme (günübirlik) niyetim var ama yukardaki arkadaşın bahsettiği Kızılcahamam'dan sonraki yokuş biraz korkutuyor. Yaklaşık 150 km'lik bir tur olacak bisikletim triban500 ekipman olarak powerbank telefon(günlük tur ekipmanları) vs haricinde neler almalıyım yanıma? Tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum.
Akyarma’dan sonra Gerede’ye düzdü yol hatırladığım kadarıyla. 10km civarı %10 kadar bi eğimli bir yokuş, kondisyonunuza bağlı dinlene dinlene de çıkabilirsiniz. Sakatlık olmadığı sürece günübirlik gidilebilir bir mesafe bence.Bu hafta sonu Gerede'ye kadar gitme (günübirlik) niyetim var ama yukardaki arkadaşın bahsettiği Kızılcahamam'dan sonraki yokuş biraz korkutuyor. Yaklaşık 150 km'lik bir tur olacak bisikletim triban500 ekipman olarak powerbank telefon(günlük tur ekipmanları) vs haricinde neler almalıyım yanıma? Tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum.