Scudo Sports

Ankara (Hacettepe) Dağ Bisikleti Kupası 23.05.2010

üzgünüm gelemicem..

evdekilerle kötü bozuştum. bisiklet elimden alındı 1 ay sonra görüşmek üzere

okadarda hazırlanmıştım ankaraya.. kısmet değilmiş

herkese benden başarılar.. doya doya yarışın

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
Scudo
@İsa Mutlu

İsa merhaba

sen cumartesi Teknik toplantı saatinde Ankara'da olacak mısın?

Parmak izi sistemi, Polonezköy de başladı.

Kayıt sırasında, görevli kişi, GSGM lisansı kontrol ediyor, bir fotograf çekiliyor.

Sonra kategorine göre kayıdın yapılıyor.

Daha sonra 3 defa parmak izini alıyorlar ve kayıt tamamlanıyor.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: İsa Mutlu
Parkur görüntülerini bekliyoruz Berkay.Çamur tutuyormu parkur son gelişmeler nedir yarın akşam yola çıkıyoruz

ben pazar sabahı ankarada olucam ve c.tesi iş yüzünden olamıcam bana kesin bir şey kim diyebilir yarışabilirmiyim!!!

Federasyonu aradım uci 2010 vizeli lisansınız varsa girersiniz dediler ben fedakarlık yapıp pazar sabahı yarışa giricem ama kesin bir şey yok ortada !!!

@ördek

Benimde aynı şekilde hevesim kırılıyor zaten çalışıyoruz c.tesi günü işin en yoğun olduğu gün birde bu parmak izi olayı çıkınca gelde işten izin alıpta yarış biz sporcuları hiç düşünmüyorlar :boese157:

@Fırat Ayanyan

Bu parmak izi oalyı yeni çıktı dediler ama " 2010 uci lisansınız varsa sistemde görünüyorsa girersiniz herhalde" diye bir cevap alınca insan emin olmak istiyor !!!

Artık lisansı verdim arkadaşıma bakalım bu gün belli olucak !

görüp görebilceğiniz en çamur parkur :) giren 50mt anca gidebiliyor sonra teker kitleniyor vitesler çalışmıyor ön aktarıcı çamur yığını oluyor :D

canım dostlarım kaydımı yaptı çok teşekkürler...
ama parkur çamurlar içindeymiş : ( :D

Çok zorlu bir yarışı geride bıraktık.. Çamur hem bisikletlere hemde sporculara çok zorlu anlar yaşattı.. Teknik arıza yaşayan bir sürü sporcu oldu.. Bende 2. turda sele borusu, 3. turda da zincir kırdım.. 3. turun %80inden fazlasını koşarak bitirmek zorunda kaldım..
Bitirdiğim en zorlu yarıştı..

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
Yarış zor ama bir o kadar keyifliydi. Bitirme azmi gösteren arkadaşları tebrik ediyorum. Federasyondaki arkadaşlara da bir iki sözüm olacak. Yarış zemin olarak evlere şenlikti. Çamurdan dolayı bisikleti geçin bazı yerler yürümeye bile elverişli değildi. Sırtımızda bisiklet koşarak finişi geçen arkadaşlar oldu hepimiz gördük bunu :) Umarım bundan sonra daha iyi bir planlama olur ya da en azından bir B planı yapılır. Mesela birkaç yüz metrelik parkurun en çamurlu yerleri kolayca iptal edilebilir ve yan taraftaki asfalt zemin üzerine çekilebilirdi.

2 turun tamamını koşarak tamamladım neredeyse ama zevkli bir yarışdı bence bu yarışı bitirebilmek büyük bir başarı:)

Bende (vites kolarım bile çamur içindeydi)vitesleri değiştiremediğim, aynakol yaprağını kırdığım ve sıkışıp duran zincirim, nerdeyse hiç dönmeyen aynakol sayesinde inişler dışında hiç bisiklete binemeden 1.5 tur koşa koşa bisikleti sürükleyerek finishe geldim :) Sırf bisikletimi koruyamadığım için 10. olmak çok koydu :S ilk 5e girecek kadar iyiydim:S Kısmet diğer yarışlara.

ben herşeyi geçtim
çamurdan dönmeyen arka lastik bitirdi beni:)))
kaçkar yarışlarıyla kıyaslanıyodu
kaçkar bunun yanında yol yarışı kalır:)))

ilk turun ortalarında lastiklerim sağolsun asfaltta dengemi kaybettim yagmur yüzünden; ve sol bacagım kan içinde kaldı herkez gibi çamur benide mahvetti son turu sakat sakat % 80nini yürüyerek bitirdim finish noktasına geldigimde görevlilerden biri ön tekerin nerde diye sordu :)

babamdan kaçarken ambulansa yakalandım sağlam bir pansuman yaptı sağolsun :D

Geri