Scudo Sports

Ankara (Hacettepe) Dağ Bisikleti Kupası 23.05.2010

@Semih Aydoğdu

çok iiiğidin semih yarışı bırakmadın azmettin seni kutluyorum.benle beraber çamurla başa çıktın.

Scudo
Öncelikle yarışa katılan ve tamamlayan arkadaşları tebrik ederim. Açıkcası v-frenle o parkura girmeyi gözüm yemedi ve yarışı izlemekle yetindim.. İzlemekte oldukça keyifliydi hani:D

@memocy

Evet buna katılıyorum .Federasyonumuza faks çekelim.Malzemelerimiz ucuz değil çamurulu olması katılımında düşmesine neden oldu.yarış tarihini mutlaka değişmesi lazım seneye.

Konuyla alakasız ama çeşmenin başında specialized kısa siyah kırmızı eldiven unutulmuştur.

bende soyunma odasında yeşil polar hırkamı unuttum alan varsa iletişime geçerse sevinirim ;)

memo ya katılıyorum Ankara yarışının tarihi değişmeli. birde parkurda bu kadar merdiven ve beton yol olması garip. xc kategorisi bir yarış parkuru xc mantığına uygun olmalı.

@kayhan

birde parkurda bu kadar merdiven ve beton yol olması garip. xc kategorisi bir yarış parkuru xc mantığına uygun olmalı.:in:

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
Topu Topu 2 merdiven indik :D amma abartıldı. hepsini toplasan 1 dakika anca eder.

Uci sınırlandırması %15. Parke taş ve asfalt için.. Bu parkurda da %15'in üzerinde olduğunu düşünmüyorum.. Kapadokya yarışında da bolca asfalt var buna dikkat etmediğiniz herhalde?
Ayrıca merdivenler konusunda da UCI tarafından bir sınırlandırma yok bildiğim kadarıyla..

4.2.012 The course for a cross-country race should include a variety of terrain such as road sections, forest
tracks, fields, and earth or gravel paths, and include significant amounts of climbing and descending.
Paved or tarred/asphalt roads should not exceed 15% of the total course.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
@converse10

Atilla bisiklet takımının minibüsünün önündeki kaldırımın üzerinde tek olarak buldum. :in: Markasına bakmadım büyük ihtimalle senindir. Kapadokyada benden alabilirsin. Atilla bisiklet takımındayım. Gökmen

Güzeldi be...
İlk başta antipatik gelen Portekizli bile yarıştan sonra sempatik gelmeye başladı bana.
Yarıştan notlarım;
1- Ankaragücü nün forması yakıyor, çok güzel olmuş.
2- Start-finish bölgesindeki çeşmeler büyük şans olmuş
3- Gönüllü( gönüllü olduklarından emin değilim kızların yüzünden düşen bin parçaydı) çalışanlar harika bir işaretleme yaptılar hem de 1 saat civarında sürdü.
3- Halil keşke yarışı bırakmasaydı...
4- Tarık kaptan bi polemikte "takımın adını Mevlana Spor" koyacağız dedi. Güzel bi cevaptı. Sonuçta Atilla Bisiklet yanlızca kürsü odaklı bir takım değil.
5- Bilal her tur sonunda sanki yarış bitmiş gibi 3-4 dakika bisikletini yıkadı. Bilal e Ceza dan " aramızda fark var" şarkısını istiyorum:in:
6- Federasyon yetkilileri bu forumu okuyorlarmış. İyi de olmuş, bu kadar empatik bir teknik toplantı ne duydum ne de gördüm.
7- Crank Brothers pedal diyorum başka da bişey demiyorum. Pedal çamurdan gözükmüyor, bir basmaya çıt diye giriyor, hala nasıl oluyor anlamış diilim:in:

Herkesin eline ve emeğine sağlık.

hacettepe haricinde bu kadar beton merdiveni olan xc parkuru yok. ne türkiyede ne dünyada.

guiness rekorlar kitabınada yazalım. bisiklet yarışında kaç merdiven indik diye?:)

valla ben gelmediğime ve o kil macununda vbrake bisikletimi ve ekipmanımı mahvetmediğime çok mutluyum :))

@kayhan

1. merdiven 30 basamak 2.merdiven 84 basamak toplam 115 basamak filan işte gineuss rekorlarına girdik bile beee....

• Beğen
Tepkiler: memocy
@heng

6 tur atsan 6*115=690 basamak. + macun kıvamında çamur.

şaka bir yana ankara yarışının tarihi değiştirilmeli. ve xc parkuru ruhuna uygun bir parkur seçilmeli.

katılıyorum.. ankara kaç yıl oldu duy artık sesimizi.. başkente yakışan parkur istiyoruz!!!

@kayhan

var araştırırsan bulursun:)

Geri