Scudo Sports

Ankara Geleneksel Eymir Gölü Turları...

Şuan için genel Eymir buluşması durgun görünüyor...

Scudo
Bilgi olsun diye veriyorum. Eymir gölünün etrafı yaklaşık 10.5 km dir.

Pazar günü saat altıdan sonra olursa ben de gelebilirim... Fakat Eymire hiç gitmedim, Dikmen Tarafından da giriş var diyorlar, doğru mu? Yoksa gölbaşından dolaşmak mı gerekiyo

@M Yavuz Selim
Konya yolundan Oran yönüne dönün, Trt kavşağından sağa girin. Kavşakta Eymir Gölü levhasını göreceksiniz. Yokuşu inerken göl görünüyor zaten. Yokuş bittiğinde sağ göl girişi ama hafta sonu araç trafiğine kapalı, sola dönünce, otoparklar var.

@bekoli1903
Mümkünse sabah erken buluşun, malum havalar sıcak yada akşam buluşup gece sürüşü yapın. Bu sıcaklar tehlikeli arkadaşlar. Bir de o saatlerde göl çok kalabalık olur. Seri hızlı bir sürüş yapamayabilirsiniz. Deneyimlerden yola çıkarak tavsiye benimkisi, kararı siz verin arkadaşlar.

@bekoli1903 Abi bu hafta muhtemelen ankaradayim.Gelirsem ankaraya mutlaka gelirim.Bide yaş sorun olmaz dimi (yaş=16)

@bekoli1903 En güzel saattir sabah 7.. Has sporcular orada olur başka kimse olmaz.. ! Sabahın tazeliği ve serinliğinde pedallamak güzeldir .. Hatta grup olarak değil ama sabah gün ağırır ağırmaz gidebilirseniz normalde şahit olamayacağınız tabiat olayları ve canlılar ile karşılaşabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903
Evet o saatlerde bende çok gittim.Güzel,serin ve sakin.☺

Slm arkadaşlar Geleneksel Eymir Turumuz (GET)Bunuda ben buldum☺.16.08.2015 Sabah saat 7 olarak güncelliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: massaget
Bence cumartesi saat 3 uygun gibi çünkü pazar günleri bazı insanlar geç kalkıyor buna bende dahil :D.Yada pazar günü 3 gibi olabilir :).

Takip mesajıdır. Pazar günü gölbaşı bisiklet topluluğu ile tura katılmazsam mutlaka gelirim.

guzel etkinlik Turkiye de olsaydim katilmak isterdim

@M.Furkan Kurt Valla bizim ekiple 14:30 da gidebiliriz. Diğer ekip sabahtan gider. Ya da hafta içide yapılabilir :)

Geri