arkadaşlar ben de gelmeyi isterim fakat maalesef arabam yok. hııı, şöyle olur; evden tek otobüsle TRT binasının önüne kadar gelebilirim ama dönüş yok mu ahhh o dönüş...
@erphan Evet @massaget arkadaşımızın dediği gibi araçlarla gelen arkadaşlarımız olacak.Onlarla iletişim kurarsaniz mutlaka yardimci olacaklardır.Whatsapp ta bir grup mu kursak
Ben de lafımı yememek için kesin gelirim demiyorum ama gelmeye çalışacağım. Buarada, bir buluşma yeri belirlense iyi olur, 2 tane girişi var ve kimsede birbirinin teli yok sanırım -gerçi o saatte birbirimizi bulmak çok zor olmaz ama
Arkadaşlar "Katla gel Ankara" başlıklı konuda planlar yapıldı. Bu konu ile ilintili ve gelmesi kesinleşen arkadaşlar var. Katılım saatini 7-8-9 yaptık. Aslında 7 ama geç gelecek arkadaşlar da olacak. Bu bağlamda Pazar günü inşaallah orada olacağı kesinlik kazanan (bir dert mani çıkmaz ise inşaallah) değerli arkadaşlar @bekoli1903--@massaget--@M.Furkan Kurt ve ben... +++ buradaki arkadaşlar. Katılımın belirtildiği gibi saati uyku severler için esnek @Mehmet Mustafa Tepe --- Diğer yönden taşıyıcısı olmayan aracı olmayan arkadaşlar irtibata geçebilir. Maksat muhabbet... ve orada irtibata geçebilmek adına bu konunun mesaj yazanlarını oradan teyid etmek lazım. Çünkü buradaki arkadaşların çoğu ilk kez katılıyor olabilirler.
@Kazuya Bir de dostlar ben yukarıda yazdığım kişilerle irtibata geçeceğim, forum mesajlarını da anlık takip edeceğim, hiç olmaz ise buradan haberleşme de olabilir. Ya da numaramı verebilirim.
Ve ben de geliyorum diyen değerli bisiklet sevdalısı arkadaşlar da kendilerini bildirirler ise ben orada organize anlamında irtibata geçmeye çalışırım.
konuyu takipteyim. bu hafta olmasa bile önümüzdeki haftalarda katılmaya çalışırım. mağlum, yaz geç geldi Ankara'ya, geç de biter diye düşünüyorum eğer konu başka yere taşınır ise ya da yeni bir konu açılırsa sizlerden ricam alıntıyla bildirmeniz... hııı, fotoları eklemeyi ihmal etmeyin sakın
Arkadaşlar, yarın sabah 9 gibi eymirde olacağım. Minimum 5 tur planlıyorum. Gelen arkadaş olursa seslensin, triban 3, üstümde de forumda yaptırdığımız mavi asker desenli forma olack
Slm arkadaşlar.Geleneksel olarak düzenleyeceğiz Eymir turlarına katılmak isteyen arkadaşlar,özelden bana telefon numaralarını yazabilirler."Geleneksel Eymir Topluluğu" adı altında whatsapp grubunda katılım saatlerini oradan takip edebilirsiniz.