Scudo Sports

Ankara-Eskişehir Ballı Gözleme Buluşması (2 Eylül 2012)

Arkadaşlar sabah erken yola çıkacağım ve hafta sonu internete giremeyebilirim, malum düğün dernek pek vakit bulamıyor insan başka şeylere, gönlüm sizinle, bu geziye gelmeyi çok istiyordum ama malum çocukluk arkadaşımın düğününe katılmam gerekiyor, hepinize hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sıkıntısızca gidip gelmeniz dileğiyle.

Scudo
Güneşli bir Cumartesi Ankarayı ısıtırken,ballı gözleme ekibi, bir yerlerde usulca beklemede.Alışıldık zorluklar,bilindik yol hikayeleri.Kimi zaman sakin,kimi zaman nefes nefese."Aman kamyon taş fırlatmasın,burundan nefes,böcek girmesin;dikkat! aman,lastiğim patlamasın,ortalamayı yükseltmek lazım,yoksa geç kalacağız...Haydi çocuklar!;şu tepenin ardında bir çeşme var mı acep?,o ses de ne,tık tık?,haydi küheylanım,bırakma beni buralarda;bir ses var! Ne o,ezan sesi galiba.Bilmediğim,görmediğim yerlerdeyim.

İşte dostlar,bizleri yollara bağlayan şey bu.Maaş yok,kira yok,kredi kartı ekstresinin son ödeme tarihi gelmiş,tınn,yarın mesai başlayacakmış,başlasın.Borsa düşmüş,dolar kalkmış,çok ta ...

Çevir babam çevir.

Öte yandan,gidişli dönüşlü turların daha zor olduğunu da eklemek lazım.Örneğin 500 km ötedeki bir hedefe giderken her şeyi ardında bırakırsın.Oysa dönüşlü turlarda,ardında bıraktığın her şey seni orada bekler.Susuzluğu,rampası,bozuk yolu,iti köpeği...

Ankara için check-in vakti.Son ilan, son anons.

@Derya Keçeci

Abi çok güzel yazmışsın ellerine sağlık özellikle"Maaş yok,kira yok,kredi kartı ekstresinin son ödeme tarihi gelmiş,tınn,yarın mesai başlayacakmış,başlasın.Borsa düşmüş,dolar kalkmış,çok ta ..." durumları tam beni anlatıyor :) bende şimdi son hazırlığımı yaptım yeni bir gıda deneyeceğim yarın :) cevizli sucuk bakalım etkisi ne olacak içeriği nişasta pekmez ve ceviz gayet güzel gözüküyor yeni yol azığım bu şekilde.Akşam üstü de Mehmetin bisiklete bir pedal bakımı ile akort ayarı çekeceğim yatmadan da kendi bisikletimin tozunu aldım mı tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Ferhat,cevizli sucuk iyidir,ben de zaman zaman alırım.Bunun yanı sıra medine hurması ile çekirdeksiz kuru üzüm ihmal edilmemeli.Ben geçen yıl hurma,üzüm,fındık ve bademi mikserde birlikte karıştırıp,küçük lokumlar yapmıştım.İşin gerçeği,ben bu tip yiyeceklerin sürüşte yarattığı farkı çok hissetmiyorum.Siz yüksek tempo yaptığınız için,karbonhidrat desteğini daha çok hissedersiniz,bu normaldir.Yarın bir kaç parça ev imalatı atom bombası getiririm:)

Herkese hayırlı yolculuklar.

Gerek bisikletin durumu gerek kendi durumumdan dolayı tura katılamıyorum malesef.
Allah yardımcınız olsun, kazasız, belasız gidip gelirsiniz umarım.
Hayırlı yolculuklar.

@Derya Keçeci
Abi bizde karbonhidrat delisi Mehmet yarım ekmek arası ile gelir her tura :) ben genelde çerez ve muz severim ama muzu yer çerezi hep unuturum tur sonu yerim (yanımda taşımam da cabası) yarın herşey güzel gösteriyor inşallah bu şekilde de kazasız belasız atlatırız herşeyi yarın görüşmek üzere diyelim bundan sonraki mesaj inşallah tur fotoğraflarının konulduğu anlatım bölümünün linki olacak.....

Sizlere şimdiden afiyet olsun. :) Katılmak isterdim, ancak gücümün o turu tamamlamaya yetmeyecek olması ve haftasonu işişm olması nedeniyle katılamıyorum. İyi turlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Ferhat kardeşim bir aksilik olmazsa bende gelirim diye düşünüyorum, tabiki ben Polatlı'ya kadar arabayla oradan pedallarım. Polatlıdan Sivrihisar bana yeter. İnşallah bir aksilik olmazsa görüşürüz.

@Cüneyt HOCAOĞLU

Abi çok sevinirim.Seninle de uzun zamandır karşılıklı çay içmedik sen gel de nereden gelirsen gel :) uygun saatlerde telefon ederim gelip gelmediğini öğrenmek için.

Ankara veya Eskişehir'de yaşasam "kesinlikle" kaçırmayacağım bir tur olurdu. Bana düşen ise dileklerim olur. Kazasız bir yolculuk dilerim, rüzgar her daim arkanızda olsun. Gözleme ve ızgara çok cazip gerçekten, insanı daha da şevklendiriyor kilometreleri aşma konusunda :) Afiyet olsun, izlenimleri şahsen merakla bekliyorum..

Tur bitti duşumu aldım makarnamı yedim şimdi forumun günlük işlerini halledeyim anlatımı ve fotoğrafları bir iki saate hazırlarım .katılan tüm arkadaşlara ve abilerime sonsuz teşekkürler mükemmel bir gündü.

Geri