Scudo Sports

Ankara-Bolu-Bilecik (200 fotoğraf+12 syf döküman+videolar)

Abi eline ayakların asağlık çok güzel bi tur olmuş paylaşım için de ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Fikret Öztürk
Scudo
Tayindi şehir değiştirdi derken forumdan epey uzak kaldım.Okuduğum en güzel gezi yazılarından birisi olmuş.Her sayfaya ayrı emek harcamışsınız.Çok teşekkürler.

hocam şirin bileciğimiz i ne güzel anlatmışsınız keşke zamanında farkında olabilseydim sizi burada ağırlamak isterdim

• Beğen
Turdagüzel memleketinizde çok güzel.

ayaklarınıza sağlık.

Makalede tam bir kaynak olmuş.

Emeklerinize bir kez daha sağlık.

• Beğen
bütün resimlere baktım her yazıyı tek tek okudum gerçekten paylaşım için teşekkürler

harika bir gezi yapmışşsınız ve çok güzel anlatmışsınız

elinize sağlık inşallah daha çoook geziler yapar bizlede paylaşırsınız

elinize ayağınıza emeğinize sağlık

saygılar

• Beğen
Çok güzel, belge niteliğinde bir anlatım olmuş. Teşekkür ediyorum.

• Beğen
Sadece tur değil,ciddi bir emek var. Eşinize sağlık. Harika olmuş.

Bazı fotoğraflarda dedim ki yurt dışında olsa gitmek için can atarız ama burda olup olmadığı bilmediğimiz için böylesine turlar bize ülkemizi tanıtıyor teşekkürler çok güzel tur olmuş.

Tur yazısını nerdeyse bir saattir zevkle okuyorum. Bu arada haritadan paralel takibini yaparken yeni yerlerde keşfettim. Harmanköy kanyonu da bunlardan biri. Bize tarih ve doğa şöleni yaşatan fikret beye teşekkür ederim. Sadece turlamakla kalmamış bilgilendirici yazılarlada turculara da ilham kaynağı olmuş. Şununda farkına vardımki forumda uzun süredir böyle yazılar okuyamadığımızdan geçmiş yazıları tekrar gündeme getiriyoruz. Şİmdilerde varsa yoksa bisiklet reklamasyonu.

Geri