Cüneyt HOCAOĞLU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.439
- Bisiklet
- Trek
Bugün turun son günü, akşam çok fazla dinlendik sayılmaz zira akşam misafirhaneye yerleşmemiz, akşam yemeğini yemek tekrar misafirhaneye dönmek derken gece 23.30'ları buldu, o saatten sonra yat uyu daha doğrusu km olarak uzun, bol rampalı bir etap için dinlenmedik.Sabah 07.00’de sabah kahvaltısına kalkmak zor oldu. Benim biraz yükümü Alanya’ya kargoyla gönderdim, azıcıkta olsa yükü hafiflettim. Sonrasını anlatmak gidip görmek gerekir. Çık çık bitmeyen rampalar, dinlenmeden biten inişler, tekrar rampalar Alacabelde yamaçlardaki karların kuvvetli soğuğu, hafif yağmur atıştırması dört mevsim vardı,
İşte resimler.
(link)
Beni bugünkü Seydişehir-Alanya etabında yanlız bırakmamak için Antalyadan gelen arkadaşım Alpaslan la birlikte sabah kahvaltısını yaptık.
(link)
Bisikletlerimizi hazırladık,
(link)
Bu neşemiz inşallah rampalarda da olur diyoruz ya!!!!
(link)
Seydişehir içinden yavaş yavaş ayrıldık, hava kapalı ve soğuk.
(link)
Tınaztepeye doğru yol alıyoruz.
(link)
Yol genişletme çalışmaları geçen senede vardı, İnşallah bu sene biter.
(link)
Sohbet muhabbet gidiyoruz.
(link)
(link)
Meşhur kaçış rampasınında olduğu ilk büyük tırmanış bitti sayılır.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Muhakkakki bu yolu kullanan arkadaşlar vardır, harika bir doğası var.
(link)
(link)
(link)
Bu gölün Tınaztepe Mağaraları ile bağlantısı olduğu söyleniyor ama, Tınaztepe Mağaralarını çok görmek istediğim halde zaman kaybı olacak korkusuyla gezemedik,
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sonunda Tınaztepe'deyiz. Biraz dinlenip, su takviye yaptıktan sonra hemen hareket edeceğiz. Zira önümünzde Alacabel var,
(link)
(link)
Canınız ne çekiyorsa herşey mevcut.
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu dönüşten sonra Alacabel hadi hayırlısı.
(link)
(link)
(link)
Sonunda Alacabel'deyiz.
(link)
(link)
Biraz soluklanıp, hemen ineceğiz zira hava çok soğuk.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Gerçi hava kapalıydı ama bu etap için bence iyi sayılırdı. Bu etap için güneşli bir havayı düşünemiyorum.
(link)
Bu inişten sonra Murtiçi,
(link)
Murtiiçi'nden sonra bu rampada hiç azımsanacak gibi değil.
(link)
Gökçebelde meyva molası.
(link)
(link)
Bu rampa Sahile gelmeden önceki sonrampa ama bayağı zorladı bizi.
(link)
Sonunda sahildeyiz. Arkadaşım Alpaslan'ı Antalya'ya otobüsle gitmek üzere yolcu edeceğim. Benim Alanya'ya kadar daha 50 km yolum var.
Akşam ezanı okunda, hava zaten kapalı olduğu için karardı sayılır. Reflektör yeleğini giydim, arka ışık, kask lambası tamamda bu kadar gecikeceğimizi düşünmediğimiz için
ön lambayı yanıma almamıştım. Çok büyük hata bence.
(link)
Alanya'ya yaklaşıyorum. Fakat bazı yerlerde karanlıkta gittim. Allahtan herhangi bir çukur falan denk gelmedi.
(link)
Sonunda Alanya'da Babamların apartman girişindeyim. Annemin ve babamın geleceğimden haberleri yok. Onlara büyük bir sürpriz olacak.
(link)
Birkaç günlük dinlenme sonununda Pazar günü dönüş garajlara gitmek üzere, evden ayrılıyorum. Anneler günü olması sebebiyle Annem içinde benim bisikletle Alanyaya gelmem
büyük bir sürpriz oldu.
(link)
Yavru otobüsün bagajına girdi. Kontur seyahate teşekkür ediyorum. Hiç bir problem çıkarmadılar.
İşte 4. Günün verileri.
Toplam Yol : 179.7 Km
Süre: 11.10.12
Ortalama : 17.5 Km.
Max: 63.10 Km.
Yorucu olmasına rağmen benim için harika bir tur oldu, (Küçük Mutluluklarla dolu) yolu o taraflara düşün arkadaşlarıma bir nebze faydası olduysa resimlerin ne mutlu bana.
:asik:
İşte resimler.
(link)
Beni bugünkü Seydişehir-Alanya etabında yanlız bırakmamak için Antalyadan gelen arkadaşım Alpaslan la birlikte sabah kahvaltısını yaptık.
(link)
Bisikletlerimizi hazırladık,
(link)
Bu neşemiz inşallah rampalarda da olur diyoruz ya!!!!
(link)
Seydişehir içinden yavaş yavaş ayrıldık, hava kapalı ve soğuk.
(link)
Tınaztepeye doğru yol alıyoruz.
(link)
Yol genişletme çalışmaları geçen senede vardı, İnşallah bu sene biter.
(link)
Sohbet muhabbet gidiyoruz.
(link)
(link)
Meşhur kaçış rampasınında olduğu ilk büyük tırmanış bitti sayılır.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Muhakkakki bu yolu kullanan arkadaşlar vardır, harika bir doğası var.
(link)
(link)
(link)
Bu gölün Tınaztepe Mağaraları ile bağlantısı olduğu söyleniyor ama, Tınaztepe Mağaralarını çok görmek istediğim halde zaman kaybı olacak korkusuyla gezemedik,
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sonunda Tınaztepe'deyiz. Biraz dinlenip, su takviye yaptıktan sonra hemen hareket edeceğiz. Zira önümünzde Alacabel var,
(link)
(link)
Canınız ne çekiyorsa herşey mevcut.
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu dönüşten sonra Alacabel hadi hayırlısı.
(link)
(link)
(link)
Sonunda Alacabel'deyiz.
(link)
(link)
Biraz soluklanıp, hemen ineceğiz zira hava çok soğuk.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Gerçi hava kapalıydı ama bu etap için bence iyi sayılırdı. Bu etap için güneşli bir havayı düşünemiyorum.
(link)
Bu inişten sonra Murtiçi,
(link)
Murtiiçi'nden sonra bu rampada hiç azımsanacak gibi değil.
(link)
Gökçebelde meyva molası.
(link)
(link)
Bu rampa Sahile gelmeden önceki sonrampa ama bayağı zorladı bizi.
(link)
Sonunda sahildeyiz. Arkadaşım Alpaslan'ı Antalya'ya otobüsle gitmek üzere yolcu edeceğim. Benim Alanya'ya kadar daha 50 km yolum var.
Akşam ezanı okunda, hava zaten kapalı olduğu için karardı sayılır. Reflektör yeleğini giydim, arka ışık, kask lambası tamamda bu kadar gecikeceğimizi düşünmediğimiz için
ön lambayı yanıma almamıştım. Çok büyük hata bence.
(link)
Alanya'ya yaklaşıyorum. Fakat bazı yerlerde karanlıkta gittim. Allahtan herhangi bir çukur falan denk gelmedi.
(link)
Sonunda Alanya'da Babamların apartman girişindeyim. Annemin ve babamın geleceğimden haberleri yok. Onlara büyük bir sürpriz olacak.
(link)
Birkaç günlük dinlenme sonununda Pazar günü dönüş garajlara gitmek üzere, evden ayrılıyorum. Anneler günü olması sebebiyle Annem içinde benim bisikletle Alanyaya gelmem
büyük bir sürpriz oldu.
(link)
Yavru otobüsün bagajına girdi. Kontur seyahate teşekkür ediyorum. Hiç bir problem çıkarmadılar.
İşte 4. Günün verileri.
Toplam Yol : 179.7 Km
Süre: 11.10.12
Ortalama : 17.5 Km.
Max: 63.10 Km.
Yorucu olmasına rağmen benim için harika bir tur oldu, (Küçük Mutluluklarla dolu) yolu o taraflara düşün arkadaşlarıma bir nebze faydası olduysa resimlerin ne mutlu bana.
:asik: