Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

Anlamadım!!! :D alsngbjk
Sen akıllanmazsın Şero, Cumartesi günü yok ettim la seni, ezdim hala akıllanmadın mı? :eek:
The Machine diyorum :D
The race is over!! diyorum :D

Neyse sende kendini biliyon :in:
Bende kendimi biliyorum :in:

ŞERO akşamları çıkmaya başlayak yavaş yavaş...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

güzel düşüncen işin tşk ederim :D Şafak bey :D asfkjbjkdlaSKJ
Benim jantlar tamirde, geceleri bi tur düzenleyelim bol yokuşlu olsun güzergahı sen belirlersin, şu jantlar bir gelsinde elime, duruma göre haberleşek tekrar. Sonra başlarız turlara

Look aldım pedalı,yol ayakkabısını da giydim eldiveni,gidon sargısınıda değiştirdim yenilenmiş gibi oldum valla bisiklet epey iyi gidiyor gibi:)yenilik şart arada ya bisikleti daha farklı sürüyor insan

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

bir haber verseydiniz keşke arkadaşlar? belki başkalarıda katılmak isterdi ne dersiniz ?

@serkan hilal

valla ne yalan söyleyim acayip üzülmüştüm...neyse cumartesiymiş yoksa size çoook darılırdım

Cumartesiydi abi :) hatta 32 dereceydi tuzlar burnumun üstüde kurumuştu.tırnaklarıma geliyordu ıykk:Skull-175

@Erdem Akcan

Hatta adında geçti abi, seni sordular bende haber vermeye gerek yok, bugün çalışıyor dedim :D
Haftaya pazar ayarlamaya çalışalım bir Çevre yolu daha güzel olur... katılım çoğalır...

eeeeeeee Yolcu Yolunda gerek

Acaba haftasonu çevre yolunda (Aşti istikametinde gitmekte olan 2 yol bisikletli idik :) gördüklerim sizler miydiniz?

@Ali Akyol

Günaydın herkese, yine sessizlik çöktü gruba. Sanırım havalar bundan sonra güzel olacak turlara başlayabiliriz hatta başlamalıyız. Bu arada ben de bisikleti aldım sonunda.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri