Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hacı Murat ŞAHİN

hacım kayra bugün biraz ateşlendi pazar gününe durumu nasıl olur bilmiyorrum... ama planda değişiklik yapmayın

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Scudo
@Erdem Akcan

Evet, kepekli olmasa düzlük olsa hertürlü katılırım sizlere ama kepekli koca bir engel, yarın ilk antremanımı yapacağım bakalım.
---

@serkan hilal

Teşekkür ederim serkan kardeşim, inşallah birgün bir araya geliriz :) kepekliyi aşmak sıradanlaşsın biraz aşayım şu engeli, sonra pedallar takılırım size :D

arkadaşlar sanırım bu pazar kimsenin canı çıkmak istemiyor ...görkem nerelerdesin yok mu hazırlıkta olan bi gezi planlaması... hadi arkadaşlar biraz canlanın ne bu uyuşukluk...? önerilerinizi bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: engin kızılcan
Benim istiyor Erdem abi :D yarın bisiklet haberciler eymire gidiyormuş, biz de kaynayabiliriz isterseniz? ya da başka bir mangal planı :D

Erdem abi burdayım. Bir kaç gündür foruma giremiyordum ben. Çok da yavaşladı kendileri. :S Sanırım Eymir var bu hafta rotamızda. Yazısını yazayım istiyorsanız.

selam millet. burayı böyle canlı görmek çok güzel :D Benim finallerim başladı artık bu ay sonuna kadar offline olacam gibi :(

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
@Görkem Kılınç

Görkem portakalcıdan gireriz biz di mi :D

@engin kızılcan

Çamurdur oralarda. Kimse bişi demedi şimdi bana gidiyormuyuz abiler yA?

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Turumuz Eymir Gölün'de doğa ile pedallamaya...

Etkinlik tarihi : 15 Mayıs Pazar

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 9.00

Sürüş Hızı: Grup disiplini içinde pedallanacaktır!

Program : Güvenpark'dan başlayıp Eymir Gölün'e arka yoldan gideceğiz. Güzel bir tur atıp dinlenme ve yemek molası verdikten sonra isteğe bağlı döneceğiz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 20
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden - Hız,19

www.ankabisiklet.com

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
sevgili arkadaşlarım ...

ben bu hafta sonu için eşlerimiz,çocuklarımız ve arkadaşlarımızla beraber bi eğmir yapalım stiyorum ve böyle bir teklifim var arabası olan arkadaşlar eşlerimizi ve bebelerimizi götürür bisikletle gelmek isteyende bisikletlerle gelirler güzel bi piknişk tarzı birşey yaparız.. önerisi olan varsa lütfen söylesin

@Erdem Akcan

ben katılırım zevkle, saati belirlesek fena olmaz :)

Selamlar herkese. Kimseden yine ses soluk çıkmıyor :) Bu hafta yıllık izine ayrıldım. Açıköğretim sınavlarına çalışmak için. Sabahlarıda yapabildiğim kadar performanslı ve iki saat süren küçük antrenmanlar yapıyorum güne iyi başlamak için :) Fakat bu sabah pekte öyle olmadı. Çıktım evden ortalama hızımı 30 km/h sabit tutarken eve yaklaşık 4 km kala ön lastiğim patladı. Oturdum bir süre bekledim :) Sonra yapayım diye başladım lastiği söktüm patlak yeri buldum. Yamayı hazırladım zımpara ile temizledim fakaaatt çok uzun zamandır kullanmadığım yapıştırıcı kurumuş uçmuş gitmiş :) Kaldım öyle tekrar tekeri topladım yürümeye başladım :) Eve geldiğimde ayakkabı ayağımı çok kötü vurmuştu. Öyle bir sabah geçirdim bisikletle paylaşayım dedim :)
Herkese iyi günler dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri