1 haziran mı ooooooooo oooooooooooo ben o zamana kadar Fabien Cancellara olurum la ahahhaha
Seni bisikletten soğutacam ŞERO Ezecem de Ezecem
hayata küsecen
herkese merhaba millet artık tüm yaralarım kapandı sezonu istanbulda açıcam
sizlerden küçük önerilere ihtiyacım var artık bende bir yolcu olmak istiyorum 2. el bölümnden şu linke baktım https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82016 uyun gibi geldi siz ne dersiniz benım boy 1.84 kadro boyu uygun sanırsam yada sizin önerebilceğiniz bi şey varmı ? teşekkürlerrrrr
Cumartesi günü gruptan Serkan ve Şafak'ında bulunduğu toplam 6 kişi çevre yolunu denedik, ben susuzluk nedeniyle çankaya çıkışından turu bitirdim. En son kalan Hakan ise tek başına devam etti. Parkur profili aşağıdaki linkde.
teşekkürler ali abi ben samsun yoluna saparken sen baya bi öndeydin.Bu açılış olduğu için yetişemedim ama bundan sonra arkanıza hızla yaklaşıcaz
max nabıza baktımda 198 çekmişim bunu 180 lere çekmek lazım
Arka jant telimin kopması nedeni ile, 90km sürdükten sonra turdan ayrılmak zorunda kaldım :S gerçektende tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
Yoksa Hakan abiyi yiyecektim turda Hakan abi ile yokuşta ufak bir kapışma yaşadık sayılır, kazanan olmadı. 2 kere Hakan abi kaçtı ben yakaladım, 2 kere ben kaçtım Hakan abi yakaladı ama Son bir atack çekse gidemezdim gibime geldiği için galibi HAKAN abi kazandı sayıyorum... Hakan USTA az kaldı çok çok az
Şafak bu arada baktım geriye yoktun nerelerdeydin göremedim seni Düz yol tempoda 35-40km/s !!! The Machine!!! :in:
Daha ısınamamıştım bile çevre yolunda :S tam ısındım işte başlıyorum dedim, tel koptu, eve gittiğimde çok üzüldüm telin koptuğuna değil, turu tamamlayamadığıma