Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak, çok emin olmamakla bereber zannedersem onlardı. Göbekli bir beden eğitimi hocası ve bir tiyatrocu beyefendi vardı başlarında.

Bence yanlış bir tutum. Bir mağaza ve çalışanları çok sevilebilir, tavsiye edilebilir ama çıkartıp kartlarını tanışmanızın 10.sn'i size sunmaları bence mağaza adına zarar verir diye düşünüyorum.

Scudo
@ali can çalış

İş yeri sahibinin tutumu gayet iyi olmadılır, ERDOĞANLAR da ben bunu göremedim ve yaşadığım bir sorundan dolayı artık orada alışveriş yapmıyorum...
Haa bu demek değildir ki, sizde yapmayın önceki mesajımda da yazdığım gibi, hangisi sizin için uygunsa oradan alışveriş yapabilirsiniz, Seçim sizin, Para sizin, alacak olan sizsiniz...
KOMPLE bisikletimi shimano dan SRAM a çeviriyorum...
ERDOĞANLAR SRAM satıyor, ama dediğim gibi ben oradan alışveriş yapmıyorum yaşadığım bir sorundan dolayı ve artık yapamam da, sıfır aldığım iç lastiğin patlak çıkmasından gelişen tartışmalardan sonra, artık alışveriş yapmam sizden gelmem daha dediğimde bana "YAPARSIN gelirsin kardeş Bize soracağın çok şey olur bilgi alırsın" gibi bir cevap alıyorum. Doğru onlar kadar bilgili değilim ama onlara muhtaçda değilim...

Gelişen olaylar dahilinde artık orada alışveriş yapmamaya yeminli birisi olaraktan, şu anda kendime 2 bisikletçi seçtim.
GÜNGÖRLER Burak çok içten ve sözünü esirgemeden konuşan ve elinden gelen yardımı arkasına koymayan birisi olarak. Diğeri PERFORMANS bisiklet SADUN abi, diğerlerinden alışveriş yapmıyorum...

Haa birde unutmadan İZMİR'den bisikletforum 2. el dükkanlar bölümünden ULTEGRAX BİSİKLET FATİH ERTÖRÜN, bu arkadaşımızda çok iyi birisi, bunlar dışında alışveriş yapmıyorum ve yapmamda...

Neyse kim nerden alırsa alsın :) para sizin, seçim sizin, nerede mutlu iseniz oaradan alın :in:
Bu arada sana 10. saniyede uzatmışlar, bana direk önce kartı verdiler, sonra tanıştık...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
yaav ne grup ama .... heeeyt leeen bu grupta yol bisikletine ilk geçmeyi kafasına koyan ben herkezi bu konuda aşılayan ben . ama bir türlü para toparlayamayıp mtb de kalan ben :(

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@ömer çöllüoğlu

Aramıza katılmanızdan memnunluk duyarız Ömer Bey, tur duyurularımızı buradan takip edin, birlikte pedallayabiliriz müsait olduğunuz zaman.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Yarın 10 Kasımda Anıtkabire gideceğiz.
Gördüğüm kadarı ile engin,deniz abi ve ben anka grubundan katılcak görülüyoruz.Gelmek isteyen varsa
(link) book.com/event.php?eid=159597610747123
linke tıklayarak isim yazdırabilirsiniz.Anıtkabire bisikletler ile giriş izni alınmış.

@Şafak Atilla Akpınar

Ben bir öğrenciyim. Bugün çekimlerim vardı çok yoruldum. :( Yarın da sınavım var. Bisiklet sürmeyi düşünmemeliyim! :) (Not: Atamıza olması hele beni iki kat daha coşturuyor ama sınav iptal olmuyor offf...)

@Şafak Atilla Akpınar

Ben de gecikmeli bi şekilde gelebiliyorum ancak, okulda da tören var gelmek zorunlu, eve gelip hazırlanıp çıkarım heralde 1-1buçuk gibi gelebilirim :)

Bende sizlerle daha tanışamadım. Umarım bu tatilde tanışırız. Pazar gününden itibaren Eymir'deyim. Arzu eden arkadaşlar olursa Hacettepe beytepe kampüsünede gidebiliriz, arabamda 2 bisikletlik fazla yerim var, arabası olmayan arkadaşları alabilirim:)

cebim: 0533 4160282

Ali abi bu hafta tanışmak maksatlı Eymire sürebiliriz eğer arkadaşlarada uygun olursa :) tanışmış oluruz diğer arkadaşlarmız ile

Yok abi cumartesi pazar uygunum.Hatta yarında...
haftasonu bir buluşma yapabiliriz.Kimler gelebilir?

deniz abi
ben
Ali abi
serkan :D

gelebilir durumda :) eğer isterseniz gelebilecek durumdaysınız belirtelim abiler.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Geri