Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
EWET arkadaşlar, komple Set hazır, şu anda...
companent tamamlanmıştır...
şu an için sadece parçaları birleştirip bisikleti ayağa kaldırmak kaldı...

kadronun yeni rengini OCAK ayının ortasında yada sonunda görebileceksiniz inş. güzel birşey çıkacak ortaya...

ULTEGRA 6600 set
Fren ayakları SRAM RİVAL...

@Şafak Atilla Akpınar

Delikanlıyı bozmasın diye RUBLE 11-23 ama AYNA KOL 30-39-52 3 lü yani çaktırmaaa :in:

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Formalarda son durum :D;

firmanın bizden istediği logonun corel ve vektörel tarzlarda çizilmiş dosyalarını gönderdik ama dosyalarda sorunlu olduğu için açılmamış.bizde JPEG tarzda gönderdik.Firma kendi çalışanlarına çizdirmeyi önerdi kabul ettim.

*Gelecek çizim,logoya sadık kalacakmş.

Not: Yakın çevrenizde Logonun çizimini Corel ve vektörel hale getirebilecek kişiler var mı?Bi düşünün beyler

@Şafak Atilla Akpınar

Selam Şafak,
Corel dosyasındaki sorunu belirtirsen, çözüm getirelim.
JPEG dosyadan vectorel çizim oluşturmak aynı net kaliteyi sağlamaz.

şafak abi ben bir ara uğraşırm mevcut corel dosyasını bana at açabilirsem baskı kalitesinde pdf ayarlarına getirip kaydederim sorun yaşamazsınız. en kötü ihtimal oturup baştan çizerim logoyu %100 aynı olamaz ama % 99 olur benzer :D

ayrıca corel direk vektörel çizim programıdır biraz kitap oku :p

Şafak kardeş, dosya halledildi.
Dosya içinde 4-5 adet farklı logo dizayn var, şu an için geçerli olan alt bölümdeki logo mudur?
Durumu bana bildirirsen, Logo .EPS / .AI / .CDR formatlarına göre yeniden export edilecek.
Bu formatlar, baskı için çalıştığın fırmanın yazılımına kolaylıkla import edilir.

http://img442.imageshack.us/img442/6483/ankalogo.jpg

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak yeni formatlı dosya hazırlanıyor, işlem bitince haberdar ederim.

Ayrıca Hakan abin yeni bir forma tasarlamış, ben çok beğendim. Aşağıda belirtiğim linkde: Anka Bisiklet Takımı'nın yeni forma ve renk seçenekleri hakkında fikirlerini belirtmelerini isterim. Selamlar...

Yeni Forma Dizayn Link:

Örnek Dizayn:
http://img641.imageshack.us/img641/9093/ankared.jpg

Abi emeğinize tekrar teşekkürler.Forma olarak çizim mevcuttu ama bunu ben t-shırt baskısı olarak kullanabilirim. Çünkü firma a dan z ye her türlü işi yapıyor. Sizede 1 tane hediye ederiz abi :p

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri