Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Arkadaşlar ormana girdiğiniz zaman göle hangi rotadan iniyorsunuz?

Bu resim üzerinden çizebilirmisiniz?

(link)

bu linkde resmin direk adresi
(link)

Scudo
ben 1 kere kırmızı işaretlediğim rotayı yaptım ama oran yoluna paralel olan yol genelde çok ince kumdu ve teker zaman zaman gömülüyordu.

yarın rotayı yeşil ile işaretlediğim noktadan kısaltmayı planlıyorum.

önerileriniz varsa bekliyorum,

(link)

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Gültekin ATALIK

Merhabalar;

Anka Bisiklet, kar amacı gütmeyen bir ekip. Üyelik sistemi için hiç bir ücrret alınmıyor. Sadece etkinliklere katılmanız yeterli. Etkinliklerimiz buradan duyurulmmakta ve grubumuz da mtb biraz daha ağırlıklı. Aramıza katılmanız için sadece etkinliklere olabildiğnce gelmek yeterlidir.

www.ankabisiklet.com'dan da takip edebilirsiniz...

Saygılarımla...

@ali can çalış

Ali abi, Konya yolundan yada Dikmen yokuşunu tırmanıp geliyorum ben. TRT'ye doğru giderken sağda bir tane giriş var, önünde portakalcı var. Oradan giriyor biraz ilerisinde sağdan aşşağıya doğru inen yerden devam ediyorum. Küçük tırmanışlar falan. Bir kez daha ayrılıyor yol. Soldan aşşağıya doğru tekrar sallanıyorum. Göl zaten sürekli solunda aşşağıda kalıyor. İniş sonunda asfalta çıkıyorum. Hiç yormayan bir rota. Beraber gidelim bir gün mutlaka. Senin çizdiğn rotada yeşil yeri kullanıyorum ben.

@Görkem Kılınç

Görkem kardeş selam. Bayramda Ankara'da iseniz, kesinlikle görüşelim. Benim cebimi size özelden yolluyorum.

Arkadaşlar radikal bir karar verdim ve önümüzdeki nisan ya da mayıs aylarında yol bisikleti almak üzere, halen kullanmakta olduğum Scott Sportster P5 bisikletimi satmaya karar verdim. Forumda ilan vereceğim ama öncelikle bizim çevreden almak isteyen olursa diye burada duyurmak istedim. İlgilenen olursa benimle irtibata geçsin.

@serkan hilal

Şafağın bisikletinin selesinin ..tüme değmesi yetti :D Şaka bir yana bayadır aklımdaydı ama yeni karar verebildim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@sottozero

şimdiden hayırlı olsun :D
bende bir mucize olmaz ise, feci bir Group set ile karşınıza çıkabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@sottozero

Sakın haa!!, eğer finansal altyapı için satacaksan başka, ama bence her iki bisiklete de bineceğin yer olacaktır... sonradan pişman olma

@Ali Akyol

İki bisiklete yer bulamam, hanım evden atar beni :D Gönül ister bir yol, bir tur, bir de mtb olsun ama malesef...

@sottozero

serdar acele etme dostum. yol almadan önce bide tur bisikleti dene derim. bisiklet alımlarında malesef hatalar yapıyoruz. bende şimdi hem yol hemde mtb var ama sanki tarzım tur bisikleti gibi. yol almadan önce mutlaka dene .

@sottozero

eyvallah o zaman. mtb kalmış aklımda. bi denk gelmedik benim yeni bisikleti göremediniz. 25 yaşından büyük bir pegoet st bernard. 10.250 gr önde 3 lü ayna dişli var. arka 6lı ( en küçüğü sökmüşler şu an 5li) . ilk buluşmaya onla geleceğim. buna ...çım alıştıktan sonra yolda mtb ile gitmek hamallıkmış diyorum ;)))))))))))

arkadaşlar benim bisiklet de satışta,bazılarınız görmüşsünüzdür.bazılarınız da zaten biliyo sebebi malum serdar abiylen aynı...

yalnız kafamı karıştıran bi durum bar,acaba toplasammı hazır sıfır mı alsam???

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Geri