sizden ayrıldıktan sonra turkuaz konutlarına kadar tek başıma gelmeyi başardım.sonra daha çok yol var herhalde dedim son benzincide durdum babamı aradım.arabayla giderken grdümki 200metre yokuştan sonra bizim eve kadar 5 10 km yokuş aşşağıya :/ pişman oldum
Ancak kendime gelebildim Katılan herkese teşekkürler Güzel, kısmen uzun, ve yorucu bir turdu.. Eee 1 yıl hiç binmessem malum bölgedeki nasır gitmiş. O yüzden çok zorluk çektim(k) Ama yinede 130 km güzel oldu
110km den sonra, MTB gibi bir nalet bisiklet ile uzun tura çıkmam daha (işkence)
hala totom açıyo eve gidip duşa girdiğimde 30 dakka sadece sıcak suyun altında oturdum sonra duşumu aldım
çok güzeldi ama sohbet olsun tempo olsun çok güzeldi...
katılan herkeze tşkler,
Uzun ve yorucu turların en güzel tarafı duş alıp rahat biyere uzandığınızda duyduğunuz mutluluk. Bütün ağrılarıma rağmen duştan sonra bişeyler içip TV izlerken ben de kendimi çok mutlu hissettim.
Bu hafta malesef aranızda olamayacağım. Hem cumartesi hem pazar işim var. Her hafta tura çıkma geleneğimizi bozmayalım, inşallah bundan sonraki turlarda aranızda olurum
abi alışmıştım ben sana nereye gidiyorsun yav pardon bir yere gitmiyorsun neden işte sorun bu ?? boşver işi gücü fani dünya hem senin şirket babacan şirket çırak tutsun sana git söyle bir arabasını satsa çırağın masrafını çıkarır git bir rica et bakalım
Yol ve hava durumuna göre değişiyor ve tabi katılımcıların form durumuna göre de. Ama bu son turda benim ortalamam 22 km/h, Şafağınki eminim çok daha yüksektir.
@Caner Öğülmüş
Canercim şirketin işi olsaydı bi şekilde ayarlardım ama hem cumartesi hem pazar sınavım var. O yüzden gelemiyorum
110.99 km tur
4 sa 52 dk bisiklet üstünde geçmiş
ort. hız 22,86
ort. kadans 84
ort. nabız 145 (baya düşük normalde 180 den aşağı olmuyor bnm)
max nabız 194
yakılan kalori 5100
Süper bir turdu şaka bir yana çok zevkliydi..
Bu arada FATİH ERTÖRÜN (Ultegrax) dan almış olduğum (yani daha alacam parasını ödemedim daha ) NİKE ayakkabı elime ulaştı...
bahsettiğinden daha güzel bir ayakkabı, Burdanda FATİH ERTÖRÜN'e teşekkür ediyorum...
Daha MTB binmem ben, kimsede bindiremez artık yeter ya o ne öyle eşşek ölüsü gibi
Bu arada arkadaşlar, bisikletime SRAM parçalar alacam elinde olan arkadaş varsa Yabancıya gitmesin paramız...