Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

haftalardır Temelli tarafına ne zaman gidersiniz diye bekliyordum, mesajlara bakmadığım hafta sonu gitmişsiniz.. Ben %90 her hafta sonu o rotadayım., sizin gittiğiniz hafta sonu da başka rota kaptırmıştım... gün olur birlikte pedallarız :)

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Ayakkabılar tamam kanka, NİKE Carbon süper :D
Fren ayakları da tamam... Çifti: 287gr.
Sıra geldi diğerlerine... SRAM RİVAL dizecem %90

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Ayakkabım ve fren ayaklarım tamamiyle elime ulaştı, FATİH ERTÖRÜN'e (ultegrax) tekrar teşekkür ediyorum...
2 üründe bana söylediğinden çok daha iyi durumda, güvenle alışveriş yapılabilecek bir arkadaş... hiç bir sorun yaşamadım alışveriş sırasında...

• Beğen
Yeni formanın prototibi

http://img155.imageshack.us/img155/5264/adszwx.jpg

1.)Anka logo çerçevesiz(bir önceki formada çerçeve vardı)
2.)Anka Bisiklet yazısı dik şekilde aşağıdan bele veya boydan bele
3.)Boydan aşağıya dik bir şekilde anka bisiklet
4.)Büyük anka logosu
5.)İsim
6.)ankabisiklet.com

Fikirlerinize açık durumdadır.

2 ve 3 de yerlerine koyduğumda her yerde anka bisiklet yazıyor.3 kısma değişik bir şey düşünmeli

Kafamda güzel canlandı ama 3'e illa bir şey koymamız lazım mı? Zaten Anka'nın logosunda Anka Anka yazıyo, bel tarafında da Anka var, sırtta da var. Çok fazla olmaz mı? Biraz sade olursa güzel olur gibi :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
3 ü ve 1 i kaldırırsak sadelenir diye düşünüyorum. Eğer olmazsa sadece 3 de ısrar ediyorum..

Emeğe saygı Şafak abi... :rolleyes:

• Beğen
1-2-4-5-6 gerçekten çok uygun olan durumlar :) Bir önceki forma zaten bir örneği ek olarak sadece önden ki yazıyı kolların altına verdim.Çünkü bisiklet kullanırken kol açısı öyle güzel oluyor ki koltuk altına hizalanan yazı ile güzel bir çerçeve yakalanıyor.

* koyduğum yer ise fermuarlı oluyor ve ipod vb. muzik çalar için kablo geçiş yeri varmış.Buda güzel bir artı bizim için.

Formanın arka bel kısmını ben silikonlu istiycem.Sizlere de tavsiye ederim beyler.

• Beğen
Bu konuyu biraz hızlandıralım ŞAFAK...
iyice duyarsız kalmaya başladı arkadaşlarımız. Biraz üstüne düşelim arkadaşlar.... Sonuçta bu grup, benim şafak'ın yada görkemin değil Hepimizin... bu konu için ilgi istiyoruz hadiii PAMUK ELLER CEBE :D

• Beğen
Merhaba ANKA dostları. size birkaç sorum olucak. Grubunuz baya etkin ve muhabbetiniz çok sıcak görünüyor forumda okuduğum kadarıyla. Ben 1 ay önce kendine yeni Geotech Team 2010 full deore bir mtb aldım. daha öncesinde zaten bisiklete biniyordum. kendi çapımda keçiören-eymir ya da keçiören-beytepe turları düzenliyorum. sizin grubunuzda bu konuda aktif baya. bana biraz grup hakkında bilgi verirmsiniz? grup biraz dernek gibi mi? üyelik falan mı gerekiyor? yada üyelik ücreti mi var? etkinliklerinizi nerden duyuruyorsunuz? Daha çok mtb yada yol bisikletlimsiniz? biraz bilgi verirseniz sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
dayanışma demişken yarın napıyoruz :D hava güzel gibi

Geri