Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Caner Öğülmüş

ya caner bende bi ton yol yaptım ama banamısın demiyor. hala rampa gördümmü tırsıyorum valla. son turda 335km ile girdim eve , mahalleye gelirken 500metrelik rampayı düşüne düşüne geldim desem abartmamış olurum.

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
Scudo
@Ahmet Bolgi

abi valla bu göbekler bizi sigarada beni öldürür.serdar abide hala az ye diyor aç bıraktın abi beni pazar günü yedin yedin bana attın suçu göbekten değil sigaradan :(

@SerdarAktas90

Sonuna kadar katılıyorum sana adaşım. Bak bana yaşım geldi bilmem kaça, kilo desen Canerden az değil, ama canavar gibi gidiyom yolda. Rampa viraj farketmiyo. Şu sigara denen laneti ağzıma sürmem, içenleri de şiddetle kınıyorum buradan. Sigara içip üstüne bi de bisikletçi olanları ve hatta adları, Caner, Deniz, Orkun, Ahmet olanları daha da fazla kınıyorum.

@sottozero

aha adımı görür gibi oldum orada. teessüf ederim Serdar. 1.5 senedir ağzıma koymadım mereti. günahımı alıyorsun.

@tobleron

İsimlere takılmayın gençler. Ali olur, Ahmet olur, Mehmet olur... Burada saydığım isimlerin gerçek kişilerle hiçbir alakası yoktur. Hepsi birer simge, simge :D

2008 reba wc maşa 2. el 900 liraya satılıyorsa beyler ben bisikleti bırakıyorum :D
2011 e gircez fox 2010 lar piyasada geziyor.Milleti keriz sananlara uyuz oluyorum :045:

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Eymir de olur bana uyar, isterseniz git-gel Temelli (35+35 KM) yapalım dönüşte çiftlikte kokoreç filan yaparız.

Yarın kimse tur yapmak istemiyor anlaşılan, böyle hava bulamayız bi daha gençler karakış geliyo

Ben yarın gelicem görkeme de söylemiştim zaten, bugün uygun değilim sadece, kurs var arkadaşlara da sözüm vardı bi hafta önceden. Bana Eymir gölü uyar, 35 + 35 kmlik tur planı da uyar :)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Geri