Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Formalarımız nerede :D
abi şu FORMA işini bana devretseler varya haftaya bastırırız :D

Scudo
Göksu da yaza girmeden önce gerçekleştirdiğimiz bir sabah kahvaltısı çok iyi olabilir.Gidelim ve herşeyi yiyip süpürelim :ha: bence iyi bir seçim olabilir veya aoç size bağlı yani...Mavi göl hariç her yere gelebilirim.Bisikletsiz olcak tabi otobüsle gelicem.

Görkem ulaşabildiklerimize soralım göksu mu yoksa akşam bi yerde yemekte yiyebiliriz.Birlikte ne kadar çok olabileceksek öyle olsun.Msn den konuşuruz

yaaa pardon arkadaşlar ...benim anlayamadığım ve biraz önce farkettiğim bir durum var ... bizim denizve serdar atkaş yeni bi grup oluşumundalar acaba bizim grupta bi bölünme felan mı olduda benim haberim mi olmadı eski arkadaşlar benide bilgilendirirseniz sevinirim......acil cevap bekliyorum bilgisi olan varsa sevinirim ?

• Beğen
Tepkiler: aurora79
arkadaşlar tamamen benim hatam ....tarihlere hiç dikkat etmemişim ..özür diliyorum

@Erdem Akcan

Erdem o yıllar önceki bi konu :D .. Neyse gelelim şu buluşma olayına, hadi naaptık gidiyormuyuz bi yerlere :D

Erdem abicim oldumu bu şimdi :) Biz ailemizden memnunuz her ne kadar etkinliklere katılamasakta uzun süredir :)

ben pazar günü büyük ihtimalle müsaitim ............

bu aradan ilk video mu youtube a yüklemiş bulunuyorum... kendime doğum günümde bir flüt almıştım onunla denememi yayınlayacağım .... yorumlarınızı bekliyorum belki ünlü felan olurum ne dersiniz ? birazdan link ini vereceğim

Pazar günü gelemiyorum :(
Çankırı ya gidecem, 3. ligte basketbol oynuyorum da, Maçım var SELÇUK BELEDİYESİ ile :S

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Güngörlere geldim bende dolmuş ile. Hava gerçekten bozdu. Bişilere karar verin abiler. Ama yarın 22 derece gösteriyor.

Geri