Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

arkadaşlar bu akşam amcam suriyeden geldi bu pazar için, o yüzden yarın sizle olamayacağım :( gidenlere iyi turlar dilerim

Scudo
Selam sevgili Anka'lılar.

Uzun zamandır ne tam anlamıyla bişiler yapamıyoruz. Eski bisiklete binme istekliği azaldı. Kimimizin işi çıktı kimimizin nedenleri. Bunlar anlaşılır şeyler yanlız 1 yıla yakın görmediğim, ekip arasında olup da bir kere bile bizimle pedallamayıp ama canı istediğinde başka ekiplerle pedallayan arkadaşlar var aramızda. Ankara'da ki iyi bisiklet ekibiydik. Yanlız çoğu kişiden de duyuyorum dalga geçilir haldeyiz. Bisiklet sürmek yerine anca buradan gırgır yapıyoruz farkındaysanız. Bisiklet sürme adına hiç birşey yok. Böyle devam edilmez!

Görkem e tamamiyle katılıyorum.
Aranızda yeni sayılırım ama 3-5 itin kopuğun, ANKA hakkında konuşması kabullenemez...
Bu insan yada insanlar kim bilmiyorum ama yakışmaz kim olursa olsun.
ANKA dan daha iyi bir grup bilen varsa söyleyin bir inceliyelim !!! görelim!!! ve BİZDE BİLELİM!!!
1-Performans desen bizim ekipte var( diğerleri 10-15km ortalama ile sürüyorlar) Biz 25-30km ortalama gidiyoruz...
2-Ortam desen süper zaten...

Daha ekleyecek çok şey var ama unuttum :D

Grubumuz kimlere neden maskara olmuş.Bu dedikodular nerden geliyor görkem hele bi paylaş

ankarada ki gruplar 1 elin parmağını geçmez.bgb olarak bir grup var diğerleri zaten grup değil hafta için buluşan bir topluluk.Bgb den böyle bir durum geleceğini sanmam,çünkü her zmn samimi olduğumuz abiler var.

Gelecekse perşembe akşamı toplanan zibidi topluluktan gelebilir.Ha birde şu var tahmin ettiğim 2-3 kişi var hakkımızda her zaman konuşan.Eğer bunlar ise yüz yüze görüşmek isterim.:smile043:

Grubumuz valla bgb ve perşembecilerin toplanıp 100 kişi olduğu aktivitelere katılmıyor.Çünkü kadın için göstermelik triplerde olmuyoruz.Artistliği;ortalaması 10 km olan turlarda göstermiyoruz. Bizim yaşadığımız keyfi ve doluluğu merak etme kimse yaşayamıyor.Başkalarının nasıl geziler yaptığını biliyoruz.

Birde şu var,kendilerini bisiklet konusunda İLAH olarak gören zibidilere gelsin.Bizler hakkında konuşabilmek için bizlerle bulunmanız gerekiyor.Kimlerin bir zmnlar bizlerle takıldığını,bulunduğunu az buçuk biliyorum işte. ha işte o kişilere diyorum ki biz 2 haftada bir buluşuyor olsakta her pazar eymire gidip 100 kişi arasında kendimizi göstermeye çalışmıyoruz.

Hadi gömdüm hepinize

Ne kadar konunun dışında olsamda, bunları söylemek haddim de olmasa, şunu belirtmek isterim. Anka Grubu, bisiklete başlayıp sevmemde, aktif olarak da binmemde çok yardımcı oldu. İlk gittiğim eymir turunda dostluğunu esirgemeyen bütün ekibe, çantamı taşıyan Şafak abime, Konya yolunda beni bırakmayıp destekleyen Erdem abime (ilk gün için :)) edeceğim teşekkürler bitmez. Hepiniz çok yardımcı oldunuz ve çok güzel anılarımız oldu, umarım dahası da gelir, yeni başladık zira :D

Ha Perşembe Akşamı Bisikletçilerini ben de sevmedim hiç, yaz akşamları müsaittim, enerji doluydum bi kaç kez katılmak istedim ama, kimseyle muhabbetim olmadı, herkesde artistik havalar, takılmadım yani :D Gereken saygıyı da dostluğu da görmedim, organizasyonu düzenleyen Murat abiye de söyledim, eve döndüm. Bir daha da yanaşmadım zaten.

Bunu belirtmek istedim, size tekrar teşekkürlerimi sunuyorum Anka, nice güzel turlarda tekrar pedallamak üzere

birde şunu anlamadım.Milletin ağzında dolaşcak ne tür bir bilgi veya eleştireye açık durum olacak ki???Bisiklet sürmenin amacı zaten stres atmak,sohbet ve eğlencedir.Eleştiren şahıslar grubun ne kadar sohbete açık ve eğlenceli insanlardan oluştuğunu bilmiyorlar herhalde yada topa tutmak istiyorlar.Durum bu kadar basit...Yakında kadro bulabilirsen yol bisikleti alcam ama boyuma göre bulamıyorum veya istediğm modelin kadrosuda mevcut olmuyor.Bisikleti edindikten sonra bi piyasada eleştirileri dinlemek lazım :)

Beyler olayları büyütmenin manası yok. Biz diğer gruplar gibi değiliz aramızda öğrenciler çok fazla değil. Bir çok kişi evli ve ailelerine karşı bir sorumlulukları var. Söylenen sözlere karşı en iyi kelimeler bunlar. Daha da ilerlememeli. Ben yanlız şunu vurgulamak istiyorum tekrar. Kış ayında bile olsak bu sporun eğlenceli olduğunu göstermek, eski günlerimize geri dönmek isterdim. Kimin ne olduğunu herkez iyi biliyor. Bence konu kapatılıp haftasonu güzel bir tur düşünülmeli, herkez fikirlerini yazmalı.

Saygılarımla...

Bu pazar, 24 Ekim, Yahoo Efendinin dediğine göre güneşli bir hava olacakmış 19.C en sıcak 4.C en soğuk bir hava, zaten bu hafta da hava muhalefeti görünmüyor. Ha çıkmazsa beni suçlamayın ben okuduğumu söylüyorum :D

Bu haftasonu hava iyi gibi, turu destekliyorum ben :)

@Ahmet Bolgi

Doğru söylüyorsun abi, yaşça bizden büyüksün saygı duyuyorum ama bide şunu düşün:

onlar bizim hakkımızda söyleyeceğini söylesin, onlara yakışır...
biz söylemeyelim, bize yakışmaz mı diyorsun abi yani? ben bunu çıkardım yukarıdan açıkçası...

@Ahmet Bolgi

kesinlikle size katılıyorum, bir diğer grubu eleştiriken buradaki seviyeyi düşürmeye gerek yok.

konunun dışında biri olarak ben okurken rahatsız oldum açıkcası.

ayrıca şunu söylemeden geçemiycem madem bu kadar dost canlısı insanlarsınız, o kadar mesaj attım gelin hatta geliyim sizleri alıyım eymir'de veya nerede isterseniz gidip binelim diye niye kimse bir cevap yazmadı?

bu pazar şu saatte çıkıyorum diye mesaj atıyorumi tık yok.

Herkese günaydın. Boşverin gençler elalemin ne dediğini. Ama şu gerçeği de kabul etmek lazım bu sene çok kısır geçti bizim için. Eğer bisiklet grubuysak bisikletli bişeyler yapmamız lazım. Aramızdaki uyuma, birbirimize gösterdiğimiz saygıya sevgiye ve muhabbetimize bir diyecek yok zaten. Tek eksiğimiz fazla bisiklete binemiyoruz. İnşallah bundan sonra onu da telafi ederiz.

@ali can çalış

Ali bey neredeyse 3-4 aydır kendi aramızda da buluşamadık ki. Yaz sıcakları oldu, grubun bir kısmı evli olduğundan haftasonları müsait olmadı. Sonuç olarak sizin o mesajları attığınız dönemde biz de herhangi bişey yapamadık. Eğer kısmet olur da bizimle bir tura çıkarsanız siz de görürsünüz nasıl insanlar olduğumuzu.

@serkan hilal

kim ne demiş? söz söyleyeni bağlar. bunu bir guruba mal etmek yanlış. perşembe akşamları bizde çayyolunda bisiklete biniyoruz. hem sporumuzu yapıyoruz hem muhabbetimizi ediyoruz. ali onu dedi veli bunu yaptı boş adam işi. ANKA olarak bu güne dek kimsenin tavuğuna kışt denilmedi o nedenle bize laf söyleyecek sebepte yok. takmayın kafanıza laf edenin kendi densizliğidir deyip geçelim. yoksa perşembeciler içindede BGB içindede çok değerli insanlar var arkadaşlarımız var. genelleme yapılması yanlış benim dediğimde budur.

söyleseler söyleseler bizim için; ya o kadar etkinlik yapıyoruz nerdeyse hiçbirine katılmıyorsunuz türünde serzenişte bulunabilirler. bunun dışında söylenecek laf düşünemiyorum.

Madem bu yıl kısır geçti seneyi planlayalım .

arkadaşlar önümüzdeki eylül ayında 1 haftanızı boşaltıyorsunuz. 5 günlük bir bisiklet turu planlıyorum. günde ortalama 50km bisiklet turu kalan zamanda rafting ten gölde tekne gezisine, tarihi mekanların ziyaretinden deniz-güneş-kum üçlemesine kadar. önde arkada eskort, ambülans, su servis aracına kadar herşeyin düşünüldüğü ( çadır kent kurulacak alan şimdiden hazır, yağış olma durumunda kapalı alan ) bir bisiklet turu olacak. şimdi rotalar üzerinde çalışıyoruz. siz zamanınızı hazırlamaya bakın.

Beyler halen uzatıyorsunuz. Halen durumun ciddiyetinde değilisiniz. Tur yapamıyoruz diyorum. Yoksa adamın dediği çok kafamda... Ben kışında havanın uygun olduğu zamanlarda süreceğim. Benim için kısır döngü yok. Sizinde katılmanızı isterim. Yazın hiç bişi olmadı iş vb. streslerinizi böylece atmış olursunuz hem. Bu haftasonu kimler uygun yazarsa mangal yada Eymir Turu düşünüyorum. Kimse bişi diyemez desede önceki mesajımda da dediğim gibi çoğu kişinin sorumlulukları var. Haliyle vakit bizim için çok önemli. Bisiklet için bazen zaman ayıramıyoruz. Yeter artık şu nalet konuyu kapatıp ta kıçınızı selenin üstüne koyun!

Saygılarımla

@Görkem Kılınç

canım benim ben kendi adıma konuşabilirim ... beni az çok hepiniz tanıyorsunuz ben müsait olduğum her an zaten bisiklete biniyorum....iş e gelip giderken de dahil olmak üzere ama işte evli ve baba olmanın getirdiği sorumluluğuda bir tarafa atamam ... ama her an yanınızda olmak isterim

Geri