Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@engin kızılcan

sefa ben ve belki görkem katılıyoruz engin ordanda eymire sürükleyecem bunlar burak abi felan böyle dolanırız :D gel sende

Scudo
@Caner Öğülmüş
Kesin geliyorum :D Eymirden önce burak abiye ugrasak nasıl olur spdleri takacak birisi lazım :D ayakkabıları da hallettim b-twin ama olsun :)

@sottozero
Serdar biz birer 125 liğinden alalım bunun olmazmı?

@Ahmet Bolgi

Abi işin açığı ben hiç motor kullanmayı bilmiyorum :D Ama hızı çok sevdiğim için 125'lik değil de bir CBR 600 süper olurdu. CBR 1000 fireblade de daha süper olurdu tabi. :D

Arkadaşlar Ankara'lı olarak aranıza yeni katıldım. Genelde eşimle Eymir'de biniyoruz. Kendim çıktığım zaman bazen ormana girerek kafama göre bir rotadan gidiyorum. Dolayısyla belki daha heyecanlı rotaları atlıyor olabilirim.

Eymir'de, Hacettepe'de (akademik stickerim var), veya başka bir yerde çok çıkışı olmayan güzel rotaları bile arkadaşlarla iletişimde olmayı ve beraber binmeyi çok arzularım. Bana genelde pazar sabahları daha çok uyuyor. Arabası olmayan en fazla 2 arkadaşı Ankara içinden alabilirmde. Oran tarafından olursa dahada memnun olurum.

Telim: 0533 416 02 82

Saygılarımla,

Ali Can Calis

Bana uyar,ama geleceğiniz yere ben sadece yaya olarak gelebilirim bisikleti sattım çünkü :)

@aurora79
öncelikle geçmiş olsun, hoş geldin. biraz dinlen kendine gel sonra hasret giderirsin yeni makinan ile. daha tanışamadan ayrılmıştın aletten :))))))))

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@sottozero

onun için cbr 125 zaten. hem motor sürmeyi öğrenecez hemde bisikleten motora geçiş yapacaz. sonrasında bakarız büyüklerine. bi 10 sene sonra görkemin seviyesine ulaşırız artık.

@aurora79

denizcim bizlerde seni çok özledik geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoş geldin evine

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@ali can çalış

Ali Bey öncelikle hoşgeldiniz. Grubumuzda çoğu kişi pazar günleri boş. Dolayısıyla bizde turların çoğunluğunu pazar günü yapıyoruz. Hafta sonu eğer bir organizasyon yoksa bile en az birimiz Eymir Gölü'ne pedallıyor. Arazi inişleri de gerçekleştiriyoruz. Turlarımıza katılmak için takipte kalın aramıza tekrar hoşgeldiniz.. :)

@Ahmet Bolgi

Abi estağfurullah, zamanla olunuyor bu motor olayı da. :) Aynı bisiklet gibi pahalı bir hobi veya spor. Ama sürme ye en önce büyük motorlar yerine küçükten başlamak hem düştüğümüz (yatarken, kalkarken, vies değiştirirken kırmızıda beklerken bile..:D) de daha az hasar çıkacak hem de çok fazla güçle bir yere çarpma falan olmuyacak. Neyse bisiklet ile uzun yol yaptığımız için denge problemi pek olmaz diye düşünüyorum o yüzden scooterları eliyoruz. Direk viteslilerden başlıyoruz, tabi küçük cc lerden. :) Bence yeni başlayanlar küçük race makinelere çok para vereceklerine çakma chopper alıp rahat rahat onda hem vitesleri hem trafikte olmayı öğrenmeli. Ha yok race olsun dersen 125-250 yeterli olur gibi. (link), (link), (link) fln. Birden büyük motorla başlamak ciddi kazalara yol açabilir. Çenem düştü. Elimden geldiğince yardımcı olurum size üle:crazy292: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@Görkem Kılınç

sağol görkemciğim. biz önce bi kursa gidek sonra ehliyet alalım ardındanda bi cbr 125 paklar bizi . aslında enduru olsa daha süper olur da. neyse bu konuda senle işimiz olacak görkem.

Görkem çok pis kanıma girdin :D
ben 250 lik üstü kullanmamıştım ve hyosung GT250R çok hoşuma gitti ganımca ben bunu alırım gibime geliyor :D
telefonda konuşalım bir senle ganımca

(link)

garip ama gerçek sıkıntıdan ne ypacağını bilmeyen caner yine saçmaladı maliyeti 5 tl civarı belki daha az bilmiyorum :D

Geri