Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@engin kızılcan

Bakış açına bağlı. Düz bakarsan düz görürsün.

Hava da baya bozdu bu arada, pazar gününün nasıl olacağı hakkında bilgisi olan var mı?

@sottozero

SERDARCIM SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BAKIŞ AÇINA BAĞLI GÜNEŞLİ GÖRÜRSEN GÜNEŞLİ OLUR.... HEM NE DEMİŞLER ÇAMUR CİLDİ GENÇLEŞTİRİRMİŞ

@sottozero
Çok mantıklı :D artık yeni felsefem bu olsun :D

abilerim ablalarım kardeşlerim dostlarım.uzun süre oldu görüşemedik çalışıyorum (ve anladımki çalışan adamın sadece pazar günü tatil olunca o gün kıymete biniyor) ama karar verdim ve kış soğuk çamur demeden pazar günleri pedallamaya devam edecem.ancak bisikletim haftaya gelecek yazlıktan bu sırada spd işini çözmeye çalışıyorum.Scott Sport Series Sport Anthracite bu ayakkabıyı gördüm facebook da fiyatı 100 tl sizce nasıl bir ayakkabı yorumlarınızı bekliyorum saygılarımı iletiyorum.

(link)

BİR DOST

@Caner Öğülmüş

Caner ayakkabı fena görünmüyor. İpli olması nasıl bir avantaj veya dezavantaj onu açıkcası bilmiyorum. Ayakkabı alırken mutlaka dene. Üç bantlı ayakkabılar çok tutuluyor. Bende Sidi arıyorum ama sürekli gelecek gelecek diye geçiştiriyorlar. Deneyerek al sonra pişman olma...

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz geleneksel Çubuk Festivali ve turşusu için...:lick3:

Etkinlik tarihi : 19 Eylül Pazar

Buluşma yeri : Altınpark, ön kapı, ATM yanı.

Buluşma saati : 7.30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Çubuk'a pedallıyoruz. Festivale katılıp eğleniyoruz. Arzuya göre dönüşe geçiyoruz...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 40 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 16 - En yüksek, 31
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeybatı - Hız, 11
Hadise: Az bulutlu.

www.ankabisiklet.com

2) Hacı Murat Şahin
3) Erdem Akcan
4) Serkan Hilal
5) Orkun Özden
6) İbrahim Siper
7) Serdar Aktaş
8) Engin Kızılcan
9) Sefa Köksal
10) Şahin Karaman
11) Mahmut Karaman
12) Serdar Gültekin (Belki)

Can abi geliyor mu?

@Görkem Kılınç

Çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum.... Yarın sizlerle tura gelebilmek için işleri bitirmeye çalışıyorum. Sabah 07.30 dan beri dosya kontrol ediyorum. Çarşamba günü yeminli gelecek kdv beyannamesi hazırlayacam, yarın tura gitmem lazım, işlerin bitmesi lazım:D gelecem inşallah gelecem...

@Görkem Kılınç

Görkem ayakkabıyı internetten alacam :/ 46 numara ikinci el bulmak zahmetli biliyorsundur.bulmuşken bu fiyata iyi gibi gözüktü gözüme çok kararsız kaldım :/

@sottozero

serdarcım kolay gelsin ..... allah kolkaylık versin......seni yarın yanımızda görmek istiyoruzzzz

serdar aktaş gelmezsen var yaaa elimden çekeceğin var

bu arada ankalılar bu günden itibaren yıllık izine ayrılmış bulunuyırum oh beeeee

@Erdem Akcan

İnşallah Erdemcim... bayadır binmedim bisiklete kuduruyorum. Hatta bugün işe de bisikletle geldim.

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
arkadaşlar yarın 7.30da buluşcaksınız,kaçta çıkarsınız yola?
ben size yoldan,frukodan sonraki yokuşu çıkınca toki blokları var ya inşaat halinde hala,oradan katılcam...

• Beğen
@tobleron

8 gibi çıkarız sanırım ben şimdi gidiyorum buluşma noktasına orada görüşürüz beytler

• Beğen
ben malesef işlerimi bitiremediğim için bugün de çalışmak zorundayım. Gidenlere iyi zevkli eğlenceli ve kazasız bir tur diliyorum. Akşam forum açılmadığI için yazamadım. Bir dahaki turlarda görüşürüz

• Beğen
Geri