Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@sottozero

serdar büyük lokma ye ama büyük söz söyleme demişler.........bu arada aklıma uzun zamandır görüşemediğimiz bii abimiz aklıma geldi bilmiyorum görüşen konuşan oldumu bu aralar ama can abiyi gören duyan var mı .. telefonu olan varsa bi arasın şahsen ben merak ettim .. arasıra dükkana uğradı şimdi uğramaz oldu ...

bugün 2 aydır kullanmadığım bisiklete çubuk turu için bakım yaptırıp eve gelmemle kayınvalidenin cumartesi sabah izmirden bize geleceği haberini almam bir oldu :eek: üzülüyüm mü sevineyim mi. benim gelişim biraz zora girdi haydi hayırlısı...

@Hacı Murat ŞAHİN

muratcım ben seninle her yere gelirim istemen yeterli ...... bence serdarda göle gitmek istiyor ama daha kendisininde haberi yok :) sanırım :)

bide bu mesajımla beraber artık bende forum demirbaşı olma şerefine eriyorum galiba....

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz geleneksel Çubuk Festivali ve turşusu için...:lick3:

Etkinlik tarihi : 19 Eylül Pazar

Buluşma yeri : Altınpark, ön kapı, ATM yanı.

Buluşma saati : 7.30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Çubuk'a pedallıyoruz. Festivale katılıp eğleniyoruz. Arzuya göre dönüşe geçiyoruz...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 40 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 14 - En yüksek, 29
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batıdan - Hız, 12
Hadise: Az bulutlu.

www.ankabisiklet.com

2) Hacı Murat Şahin
3) Erdem Akcan
4) Serkan Hilal
5) Orkun Özden
6) İbrahim Siper
7) Serdar Aktaş
8) Engin Kızılcan
9) Sefa Köksal
10) Şahin Karaman
11) Mahmut Karaman

Görkem şunu şimdiden 09:00 yap da hemen rahatla. Uyku tatlı geldi sanırım :D. Biraz bana da tatlı geliyordu ne yalan söyleyeyim.

Erdem Kardeş sana da aynen katılıyorum. Ben de aynı duyguları paylaşıyorum kuşkusuz.

@Hacı Murat ŞAHİN

@Erdem Akcan

Yok yok yooookkk. Gitmem göle bi daha. Yolları bi gözünüzün önüne getirin arkadaşlar, bitmeyen rampaları, virajları, tozlu mıcırlı yolları. Anaaaaammmm çekilir mi bu sıcakta.

@Görkem Kılınç

Görkemcim gelme ihtimalim baya arttı ama hala kesin geliyorum diyemiyorum. Yarın bitirmem gereken işler var, eğer onları bitirirsem geleceğim inşallah.

@ibrahim siper

gidiş geliş ... abi bize yakışmaz şimdi otobüsle dönmek ama rahatsızlığı olan olursa dönebilr tek başına bir araçla

@ibrahim siper

gidiş de dönüş de bisikletle. Biz bugüne kadar bisikletle gittiğimiz hiç bir yerden başka bir vasıtayla dönmedik:)

@sottozero

VALLA SERDARCIM HER İNİŞİN Bİ ÇIKIŞI HER ÇIKIŞINDA Bİ İNİŞİ OLACAK VESSELAM

@sottozero
evet ya yakışmaz bisikletle gidilen yerden arabayla dönmek....:)

Geri