Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Ben Saat 20 : 30 Da Çİftlİk KavŞaĞinda OlacaĞim Cep Telefonu Kullanmiyorum 10 -15 Dakİka Beklerİn Gelen Olmazsa Eve DÖnerİm Bİlgİnİze

@serkan hilal

önce bir düzine iç lastik al :D

bisiklet kazası yaptığım için gelemiyorum. serkan sağolsun aradı, gelemeyeceğimi söyledim. pazartesi akşamı cevizlidere caddesinden inerken kör gibi iki kız yola birden çıkıverdi. büyük kız hemen geri adım attı ama yaşça küçük olan ay aman! demekten ileri gidemedi. sonuç: havada akrobatik hareketler yapıp yere çakıldım. kızın kol gitti ama ablası kızı kucağına alıp hemen kaçmış. epey bi yerde inledim, acil gataya gittim. bugünde kontrole gittim. omzum sağlam ama omuzla boyun arasındaki kemik yerinden çıkmış. yarın sabah ameliyatlamı yoksa bandaj ile mi tedavi edeceklerine karar verecekler. buna da şükür. yere düşerken ilk olarak kafamı yere sertçe çarptığımı hatırlıyorum. kask olmasaydı Allah muhafaza daha vahim olabilirdi. siz siz olun kasksız ve eldivensiz bisiklete binmeyin. kazasız sürüşler...

görkem en kısa zamanda bi kask alırsın artık.

bir süre sizinle birlikte olamayacağım :(

@Erdem Akcan

Kavşakda beklersen gelen olmaz tabi.

@barış topcu

Bel ya ayak değil. Belim kopuyor ya. Bakalım bizimkiler bi gelsin. Yürürken bile zorlanıyorum ya :(

Tur iptal herhalde. Ben gelirdim Erdem Kardeş ama bu saatten sonra yetişemem. 700 km uzaktayım. Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yakında oradayım. Yeni arkadaşlarla burası şenlendi, anladığım kadarıyla yollar da şenlenmiş. Henüz isimlerini öğrenemediğim arkadaşlar da var aramızda, o nedenle geçmiş olsun deneceklere geçmiş olsun ve acil şifalar, başarılar dileneceklere başarılar, hayırlı olsunlara hayırlı olsun, selam verileceklere selam ve daha ne türlü mesaj verilecekler varsa hepsine birer kese mesaj. Hepinizi seviyor ve sayıyorum, kendinize iyi bakın, dikkat edin, birlik olun, trafikte tehlikeli durumlara sebep olmayın. Eğer olmayacak ve en güvenli görünen yerde bile ne olur ne olmaz demiyorsanız karşıdaki kadar hatalısınız demektir. Bisikleti insanların ne kadar ciddiye almasını istiyorsak biz onlardan daha fazla ciddiye almalıyız. Bisiklet; yaya dahil trafikte olan herşeyden daha riskli bir konuma sahiptir, diğerleri tarafından (taşıdığımız ışık vs dahil herşeye rağmen) farkedilmesi en güç olan da bisiklet ve bisikletlidir. Sağlıcakla kalın.

geçmiş olsun arkadaşlar. ya etkinlik 20km diyonuz ben evden çıksam buluşmayeri 22.5km gittim geldim 30 km . bide tur 20km . :( arada benide düşünün yaw.

@Ahmet Bolgi

keşke benim öyle bir durumum olsa daha çok yol yapmış olurum... normalde İşe git gel akşam geziyim derken 30km. yapıyorum... fazladan yol yapsamda performansım artsa çok iyi olur...

Şu anda git gide iyiye gidiyorum performans konusunda, çok ciddi artış gözlemledim kendimde inş. böyle devam ederim... :in:

Ve pazar günü güzel bir tur yapalım... Mangal yapalım...:cool:

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Selam grup.

Anka bisiklet olarak bu yıl yollarda olmamızın 3. yılı. Bizde artık formaları aktif etmek istiyoruz. Can abinin yardımıyla bir örnek yaptırdık, sonra planlar değişip Şafak abi gayet kaliteli bir forma yaptırdı. Sizde istiyorsunuz da ne beden ölçünüzü verdiniz ne bişi yazdınız. Bu kez bu son çağırıdır.
Zorunlu değildir ama almanızda fayda vardır. Takım olarak bir arada bulunuyorsak bütün olmamız için bununda olması gerekiyor.

<---- TIKLA!

Anka Bisiklet Grubu olarak değil de Takımı olarak yazılacaktır...

http://img697.imageshack.us/img697/1817/09012010742.jpg

Formanın arka kısmına isim, nick vb. isteğiniz doğrultusunda yazı yazdıra bilirsiniz...

Fiyat: 55 Lira olarak biliniyor.

1.Kalite Ter Tutmaz Kumaş
1.Kalite Baskı çıkmaz baskıdır.

Beyler lütfen bedenlerimizi belirtelim.

1-) Formanın body gibi olmasını istiyorsanız gögüs çevrenizi ölçün ve hangi bedene denk geliyorsa söyleyin.Biraz bol olsun derseniz bi beden büyük olarak belirtin.

http://i44.tinypic.com/2dcj1wn.jpg

1- Ahmet Dalğıçoğlu - Large beden(100 / bel 85)
2- Efe Dalğıçoğlu - Firmaya belirtilerek dikilcek çocuk forması.(60 / bel 55)
3- Murat Yılmaz - XL beden
4- Görkem Kılınç - Medium beden (Göğüs 94, bel 84)
5- Serdar Gültekin XL beden
6- Orkun Özden - L beden (100göğüs/85 bel)
7- Furkan İstanbulluoğlu - XL Beden

Lütfen beden ölçülerinizi belirtin. Bakıp geçmeyin ya. !!!!

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Yok mu başka hadi. Bakıp geçiyorsunuz halen. Serdar abi??

8- Serkan Hilal - XXXL Beden

• Beğen
beyler bu akşam üstü antrenman yapmak isteyen varsa bana ulaşsın 05383091500 saat 4.30gibi felan düşünüyorum(eskişehiryolu-çevreyolu-incek-oran-balgat-konya yolu-incek-çayyolu) isteyen istediği yerde katılır ve veda eder :)

@Görkem Kılınç

Görkem Listeyi sürekli Güncelle... İsim geldikçe güncelle...

ANKA grubu olarak buna ihtiyacımız var.. 3 senelik grub diyor arkadaşlarımız ama ANKA yı çoğu bisiklet kullanan adam bilmiyor, bana tutmuş Yenimi bu grup diyor... Lütfen arkadaşlar madem Bu grubun bir üyesiyiz herkez olarak, o zaman biraz elimizi taşın altına koyup yaptıralım formalarımızı hızlandıralım bu işi...

@Görkem Kılınç

Benim boyutum Midyumdur (Medium, M)
Göğüs 96 cm, Bel 92 cm (ne şekilsiz, ne "gudik" bi bedenim var ya :D)

Ben bu grubu çok seviyorum ve formasını da giymeyi çok isterim :)

Soru: Bi sorun olsa mesela boyutta falan, gönderip başkasını alma seçeneğimiz var mı? :D

• Beğen
@engin kızılcan

Engin değiştirme şansımız yok sanırım. Doğru oranları vermeliyiz. Mezura ile ölç sağını solunu :D M olur ama sana.

Güncel liste
9- Engin Kızılcan - Medium Beden (Göğüs 96/ Bel 92)

• Beğen
@ibrahim siper

İbrahim geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşirsin.

@ibrahim siper

Off off off... Büyük geçmiş olsun abi. :( Haberdar et bizi durumlardan..

Güncel liste
10- Can SARI - XXL (gögüs 110, bel 82)

• Beğen
Selam grup.

Anka bisiklet olarak bu yıl yollarda olmamızın 3. yılı. Bizde artık formaları aktif etmek istiyoruz. Can abinin yardımıyla bir örnek yaptırdık, sonra planlar değişip Şafak abi gayet kaliteli bir forma yaptırdı. Sizde istiyorsunuz da ne beden ölçünüzü verdiniz ne bişi yazdınız. Bu kez bu son çağırıdır.
Zorunlu değildir ama almanızda fayda vardır. Takım olarak bir arada bulunuyorsak bütün olmamız için bununda olması gerekiyor.

<---- TIKLA!

Anka Bisiklet Grubu olarak değil de Takımı olarak yazılacaktır...

http://img697.imageshack.us/img697/1817/09012010742.jpg

Formanın arka kısmına isim, nick vb. isteğiniz doğrultusunda yazı yazdıra bilirsiniz...

Fiyat: 55 Lira olarak biliniyor.

1.Kalite Ter Tutmaz Kumaş
1.Kalite Baskı çıkmaz baskıdır.

Beyler lütfen bedenlerimizi belirtelim.

1-) Formanın body gibi olmasını istiyorsanız gögüs çevrenizi ölçün ve hangi bedene denk geliyorsa söyleyin.Biraz bol olsun derseniz bi beden büyük olarak belirtin.

http://i44.tinypic.com/2dcj1wn.jpg

10- Can SARI - XXL (gögüs 110, bel 82)

Lütfen beden ölçülerinizi belirtin. Bakıp geçmeyin ya. !!!!

Geri