Tur iptal herhalde. Ben gelirdim Erdem Kardeş ama bu saatten sonra yetişemem. 700 km uzaktayım. Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Yakında oradayım. Yeni arkadaşlarla burası şenlendi, anladığım kadarıyla yollar da şenlenmiş. Henüz isimlerini öğrenemediğim arkadaşlar da var aramızda, o nedenle geçmiş olsun deneceklere geçmiş olsun ve acil şifalar, başarılar dileneceklere başarılar, hayırlı olsunlara hayırlı olsun, selam verileceklere selam ve daha ne türlü mesaj verilecekler varsa hepsine birer kese mesaj. Hepinizi seviyor ve sayıyorum, kendinize iyi bakın, dikkat edin, birlik olun, trafikte tehlikeli durumlara sebep olmayın. Eğer olmayacak ve en güvenli görünen yerde bile ne olur ne olmaz demiyorsanız karşıdaki kadar hatalısınız demektir. Bisikleti insanların ne kadar ciddiye almasını istiyorsak biz onlardan daha fazla ciddiye almalıyız. Bisiklet; yaya dahil trafikte olan herşeyden daha riskli bir konuma sahiptir, diğerleri tarafından (taşıdığımız ışık vs dahil herşeye rağmen) farkedilmesi en güç olan da bisiklet ve bisikletlidir. Sağlıcakla kalın.