Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
selenin üstüne oturabilir ve boynumdaki sızlamalar geçerse ayaş hatta güdüle kadar giderim ben :)
şafak abi hiç sorma belediye çukurunu bunyle geçtikten sonra sprinte devam ederken zincir attı ve dengemi kaybedip uçtum

@barış topcu

ben de bu olaya bakarken dikkatim dağıldı, can abiye çarpmıyım derken asıldım frenlere, arka teker havaya kalkınca gidonun üstünden süzüldüm ve yere gömçürdüm :D Kaza anlatmak çok eğlenceli olduğu için ben de anlatmadan edemedim kusura bakmayın :D

Not: Bi de kavga vardı, onu da başkası anlatsın artık :)

kavga mavga yoktu....şşşşt...bisikletçiler kavga etmez....ki hakkaten kavga yoktu...

Aoç de birşeyler oldu ama birilerinin ortalığı sakinleştirdiği kesin :D
2 yaralı 1 olay günün özeti niteliğinde :D kaza yapan Barış ve Engine geçmiş olsun :(

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
yeni bisikletimi aldım Anka!!! :D Ben ne olduğunu anlayamadan erdoğanlardan bi Giant aldım, ki cidden çok hızlı gelişti olaylar :D yarın da bir Eymir turu olcakmış :)

Bu kavga olayına bir açıklık getirin gençler. Ben hiç tahmin etmiyorum bizden birinin kavga ettiğini ama gene de içimiz rahat etsin.

laf eden kafasının da iyi olduğunu tahmin ettiğimiz yolun üstünde yürüyen bir "arkadaş" gaza geldi ve hoşumuza gitmeyen seyler dedi veya yaptı (önemli bir şey diil üzerinde durmayalim adam da dersini aldı zaten)

Eee? Eymire gelicek olan var mi? Test sürüşü yapmak istiyorum :D

@engin kızılcan

CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ PEDALLI GÜNLER VERSİN ÇOK SEVİNDİM Bİ TUR VERİRSİN ARTIK.. RESİMLERİNİ BEKLİYORUIM YENİ BİSİKLETİNİN ANNENE VE BABANA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMA

@Erdem Akcan
Uzatma artık diyolar erdem abi ediyorum hep teşekkür :) sizin aranızda olduğum sürece hep selenin üzerinde olucam merak etmeyin :D
resimler gelicek :)

Arkadaşlar merhaba herkese tekrar, Ben Burak,

Cuma günkü tur benim ilk turumdu. tur gerçekten çok keyifliydi bu keyfi yaşatan herkese teşekkürler tekrar. Kazalara ve "küçük kavgaya" rağmen. Fotoğraf makinemi almadığıma hala pişmanım ancak bundan sonraki turlarda bu eksiği kapatacağımı düşünüyorum. Murat abi, yaklaşımından dolayı sana da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Görkeme ve adını hatırlayamadığım diğer büyük ve küçüklerime da selamlar.

Barış ve Engin kardeşlerimize de geçmiş olsun diliyorum.

Nice güzel turlara birlikte..

@ElAntee

Burak abi hoş geldin. :)

Bu arada abiler salı akşamı Estergon Kalesine mi gitsek buz gibi ayran höpürdetsek, yemek yesek keyif çatsak. Yada A.O.Ç.'de dondurmasına langırt maçı mı yapsak?;)

EYmir turunda iç lastiğimin yarılmasından dolayı dönüşte otostop çekmek zorunda kaldım... sağolsun çalıştığım semtten tanıdık birisi durdu Eve kadar bıraktı... tamamlayamadığım yolu iç lastiği tamir ettikten sonra tamamladım dün akşam....

@Görkem Kılınç

Bana da A.O.Ç. uyar hoşuma da gider ancak tek istediğim geçikmeden hemen gitmemiz, çünkü ailem bu konuda biraz şikayetçi, geçen cuma akşamı da evde boks maçı olmuştu :D

Geri