Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
pazargünü BGB üyeleri ile tura çıktım. yaşamkent-güvenpark-çubuk 2 barajı . geri dönüşte dizimdeki problem nedeniyle ankamall dan araba ile döndüm toplam 130km . keyifli bir tur oldu. çubuk ta vişneler dalları kırıyor. ankadaşlarıma duyurulur. :)

• Beğen
Tepkiler: murty
Evet Temmuz sonunda dogu karadeniz turunun iptal edilmesi ile alternatif tura katilmak isteyen adaylar............ ? Start bu sene Izmir`den verilecek, Canakkale seferinin bittigi yerden ;)

• Beğen
ben gelecek sene temmuz ayına kadar uzun turlara katılamam. Malum iş değişikliği nedeniyle iznim yok. Ancak hafta sonları yapılacak turlara katılabilirim.

• Beğen
@sottozero

Ya bu kizilcahamamlilarin hepsi boyle :) her sene bir yeni yaratici mazeret
Abi sensiz olmaz bak madem haftasonu katilabilirsin o zaman sadece haftasonu gel sende :rolleyes:

Bu arada forumda 6000 mesajla ve en cok goruntulenme dalinda ikincilikteyiz ,tesekkurler herkese...

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Ahmet Dalgıçoğlu

1.Murty
2.Ahmet Dalgıçoğlu
3...;)

• Beğen
@Ahmet Dalgıçoğlu

ahmet hiç sorma. turun son 10km sinde sağ diz kitlendi, basamıyorum, hanımı aradım beni ankamall önünden al diye. oraya kadar tek bacak devam ettim. eve gelinde buz vs , kas gevşetici falan derken sabah yürüyecek duruma gelmişti. şimdi bişey kalmadı ama anlaşılan o ki bir anda bu kadar çok yüklenmemek gerekiyormuş hele ihtiyarlar için :D :p tur organizasyonlarında mesafeyede dikat etmekte fayda var en azından ilk zamanlar.

• Beğen
hergün tek gezmekten sıkıldım... haftaiçi akşamlarınada 20-30km'lik tur ekleyelim. ANtreman olur, benim gibi antremansızların performansları yükselir hiç yoktan...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
Arkadaşlar hafta içi akşamları 20:00 dan sonra 20-30 km yol yapacak arkadaş varsa haberleşelim... tek gezmekten sıkıldım... :(

• Beğen
@engin kızılcan

işten çıkınca baya bir geziyorum, sonra kurtuluş parkına gidiyorum orada geziyorum... yanıma bi eş bulsam gezecemde yokki tek de sarmıyor uzun yol...

• Beğen
Ankacılar hava gerçekten sıcak ve uzun süredir de bir şeyler yapamıyoruz. Bu akşam bi tur yapalım mı?

evet gümbürtüler geliyor, dinerse belki çıkabiliriz :)

Geri