pazargünü BGB üyeleri ile tura çıktım. yaşamkent-güvenpark-çubuk 2 barajı . geri dönüşte dizimdeki problem nedeniyle ankamall dan araba ile döndüm toplam 130km . keyifli bir tur oldu. çubuk ta vişneler dalları kırıyor. ankadaşlarıma duyurulur.
Evet Temmuz sonunda dogu karadeniz turunun iptal edilmesi ile alternatif tura katilmak isteyen adaylar............ ? Start bu sene Izmir`den verilecek, Canakkale seferinin bittigi yerden
ben gelecek sene temmuz ayına kadar uzun turlara katılamam. Malum iş değişikliği nedeniyle iznim yok. Ancak hafta sonları yapılacak turlara katılabilirim.
Ya bu kizilcahamamlilarin hepsi boyle her sene bir yeni yaratici mazeret
Abi sensiz olmaz bak madem haftasonu katilabilirsin o zaman sadece haftasonu gel sende :rolleyes:
Bu arada forumda 6000 mesajla ve en cok goruntulenme dalinda ikincilikteyiz ,tesekkurler herkese...
ahmet hiç sorma. turun son 10km sinde sağ diz kitlendi, basamıyorum, hanımı aradım beni ankamall önünden al diye. oraya kadar tek bacak devam ettim. eve gelinde buz vs , kas gevşetici falan derken sabah yürüyecek duruma gelmişti. şimdi bişey kalmadı ama anlaşılan o ki bir anda bu kadar çok yüklenmemek gerekiyormuş hele ihtiyarlar için tur organizasyonlarında mesafeyede dikat etmekte fayda var en azından ilk zamanlar.
hergün tek gezmekten sıkıldım... haftaiçi akşamlarınada 20-30km'lik tur ekleyelim. ANtreman olur, benim gibi antremansızların performansları yükselir hiç yoktan...