Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

9.30 hanımla bebeyi otobüse bindircem. 12.30 da da işim var. Aradaki 3 saati değerlendiriyim diyorum ama sanırım size uyamam. Tek başına takılırım artık biraz.

Scudo
@sottozero
serdar pazar akşamı uıyarsa beraber takılalım (Bu yaz pazarları çalışacağım, etkinliklere gelemeyeceğim, akşamları kendim takılacağım.)

@sottozero

18:30 da evde oluyorum duruma göre bakarız.

@sottozeroserdar yağmur yağıyor çıkılmaz bu akşam.........

@ASTRO

iyi ki çıkmamışsın, şimdi fırtına var :eek:

memleketten Yeğenim gelkdiği için bu hafta hiç bir tura katılamadım... kusura bakmayın...
* BGB ile turlara katılmıyorum, katılmakta istemiyorum, onlarla tura katılacaksak neden İMZAmızda ANKA yazıyor...
* Çoğumuz iş güç sahibi ve okul okuyor herkez birbirine ayak uyduramıyor saatler farklı olabilir ama Bizim grubumuz güzel arkadaşlar...
* Bir araya geldiğimizde zaten çok güzel organizasyonlar meydana geliyor bu yüzden başka gruplara ihtiyacımız yok......

11 TEMMUZ da güzel bir tur bekliyoruzzz... :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
arkadaşlar 8-11 temmuz tarihleri arasında sivas ta 2.uluslararası muhsin yazıcıoğlu bisiklet turu var lisansı olmayanlar halk yarışına katılabilir halk yarışına yalnız dağ bisikleti ile katılım oluyor uluslararası yarış içinse lisansınızın olması gerekiyor ayrıntıları (link) ve (link) sitelerinde bulabilirsiniz

Merhaba grup ins haftay cuma orda olacagim;

Cok onemli duyurudur ,su uzun gezi handikabindan kurtulalim istedim ,forumda bir yazi goremedim ,neyse ben biraz "push'' yapayim ...

23/24 Temmuz IZMIR-FETHIYE turu dusunduk son 5 dk icinde Ahmet abi olurmu dedi bende olur dedim ,toplam kac gun surer yine belli degil cunku gecen seneki tur gibi erken de bitebilir gec te bitebilir ,gelmek konusunda sadece grubun geleneksel bir gezisi oluyor her sene onu icra acisindan soyleyelim istedik .

Mazeret belirtecek arkadaslar tabiki olcaktir ,ama soyle soyleyim zaten sizi senede cok az bir sure goruyorum ,bu sene donup bir kac gun aile yaninda gecirip sonra Istanbula gitmem gerekiyor THY nin calisani oldum :) O yuzden mumkunse arkadaslardan katilim bekliyoruz ,bugun ayin 6 si onumuzde 17 gun var ,liste ve detaylar onumuzdeki gunlerde forum sayfasinda olcaktir.

Simdiden herkese sevgiler saygilar diliyorum .

@murty

19-28 Temmuz arası Ayvalıkta olucam :( ancak başka bir tarihte olursa gelebilirim

• Beğen
Tepkiler: murty
@serkan hilal

Tunalı Hilmi'deki Karum'dan yukarı çıkınca İran Büyükelçiliği var. O tarafta oturuyorum :) noldu?

Geri