Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Abiler gelecem edecem diyonuz da gelmiyorsunuz ya. Dün de baya ayıp oldu gelenlere. Nereye gideceğimizi kararlaştıralım.

Görkem haklısın, ama dün internete bakacak zamanım bile olmadı. İzne ayrıldığımdan son gün tamamlamam gereken işleri kovaladım. Gece yarısı rahatladım anca. Duyuruyu da şimdi gördüm.
Yarın erkenden yola çıkıyorum, iki hafta ayrıyım Ankara'dan. Sağlıcakla kalın. Gelince görüşmek üzere.

@Görkem Kılınç

Zaten 2 kişiydik Görkem takma kafanı :D bi de Erdem abi gelmişti bizi görmeye

Tamam yarın ne yapalım? Kimler gelecek?

Erdem abi yok, Murat (Hacı) abi yok, Deniz abi ve Murat abi zaten gelemezler, Can abi, Şafak abi, Caner tatilde, Sefa düğünde, Ahmet abi 1 yıldır yok, geri kalan çalışıyor, okuyor... Kimse kalmadı yav. :(

Ben bir aksilik çıkmadığı sürece her tura gelirim merak etmeyin :D

@Görkem Kılınç

valla haklısın be görkem yaniii ayarlasan bu kadar kişiyi ayıramazsın :)

harbiden ha,çok az kişi kalmışız.ben yine 5i geçeriz falan diye tur yapalım demiştim de,böyle olunca pek bi anlamı da olmaz hani...ama 2-3 kişi de bişeyler yapalım en azından pedal basalım falan derseniz ben kaıtlırım.yatın müsaitim...siz bilirsiniz arkadaşlar...en başta görkem sen bilirsin,karar mercii sensin...;)

@Görkem Kılınç

yarın çubuk turuna katılacaktım ama misafir geliyor, haliyle tura da katılamıyorum. görkem dün seni güvenparkta göremedik. engin ve ben bir süre bekledik, bir ara erdem geldi ama sen yoktun yahu. çiğ köftecinin yerini de bilmeyince, ben ulusa enginde anıtkabire gitmek üzere ayrıldık. neyse başka haftalarda görüşürüz umuram.

haftaya memleketim kırıkkaleye pedallamayı düşünüyorum. anacığımın çöreklerini yiyip otobüsle geri döneceğim. 75 km lik bir yol, pek fazla rampa yok sadece elmadağa gelirken bir kaç rampa var. malum yeni sayılırım, sizce sorun çıkarmı.

@tobleron

Ne yapsak aklımda bişi yok 3 kişi ile nere gidilir. Güya takımız ya. Ulan kışın sürmedik çamurdan mamurdan hava şartlarından. Yaz geldi gidiyor halen tur yapacaz. Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
İmzanınzda ki Anka yazısına utanın bari yav...

Neyse abiler bir ara toparlandığınızda araşırız.

@ibrahim siper

Kimse gelmiyecekti abi. :(

yarın bisiklete binmeyi çok istiyorum ama %90 müsait olamayacağım. Eğer bir gelişme olursa şartları zorlayıp ben de gelmek isterim nereye giderseniz. Akşam belli olur herşey haber veririm plan yaparız.

BGB deki arkadaşlar Çubuk 2 brajına gidiyorlar. 8.30'da güvenparkta gelecek olan varsa bende katılacağım. Yanlız gelen kendini belli etsin bir zahmet

kusura bakma görkem bu tur açmadı beni,ben ankacıyım.ankayı bilir ankayı tanırım.görkem,bizden geleceklerin çoğunluğuna göre sen de tekrar karar ver istersen.ben kendimiz bişey yaparsak gelirim.saalıcakla kalın...

@tobleron

Tamam abi. Eymir güzel olur diye düşünüyorum. Sohbet falan. Arka taraftan gideriz. Yokuşsuz yorulmadan.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz Eymir Gölü'nde balık ekmek ve güzelim sohbetler için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 03 Temmuz Cuma

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 9:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Eymir Gölü'ne doğru pedallayacağız. Bilen bilir Anka'nın sohbetini. Etkinliğimiz isteğimize göre sonlandırılacakdır.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 20

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

---- Hava Durumu ----
En Düşük: 15, En Yüksek: 32
Hadise: Gökgürültülü Sağnak Yağışlı

Geri