Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@engin kızılcan
biz 1 yılda sedona 781 topladık kardeşimle müthiş bir deneyim hem istediğin tür parçalar var hazır alıp beğenmediğin parçaları satmaya çalışmıyorsun hemde bisikletinle aranda bir bağ oluşur :D

Scudo
@Çınar Daş

bana da o yönüyle cazip geliyor, hem daha kaliteli bir bisiklet olur gibi geliyor hem de arada bir bağ oluşur. Sonuçta senin bisikletin olur o, hazır almadın. Ama teredütlerim var ve sizden yardım istiyorum ::eek:

@engin kızılcan

acele etme bizimkilerin fikrini al ondan sonra yolunu çiz

MTB olucak, önce kadroyu alıp şimdiki bisiklete takmayı denicem, olursa teker, gidon, sele ve belki de vitesi değiştirerek (şimdiki Shimano Altus) bisikleti tamamlamayı düşünüyorum. Planım bu ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Nedense açtığım başlığa pek cevap olmadı :(

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Turumuz Cuma akşamı turlarını özleyen ve çiğ köfte hasreti çekenler0 için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 02 Temmuz Cuma

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 20:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp meşhur çiğ köftecimize gidip çiğ köftelerden hüpppppletipp keyfimize bakıyoruz...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : ***

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik, güneş kremi... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

Çiğ Köfte etlidir umarım :p :p ve evet sanırım gelebilirim :D

Vay vay ülkenin batısıda bi güzel oluyor yahuu :D ne yağmur var ne bulut,uyurken bile terlemeyi özlemiş insan ya....Ankarada yağmur halen devam demi

Neyse beyler behlül kaçar...İyi tatiller

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
akşam bende gelecem az biraz saati uzatsak 20,15 felan olsa İŞ ten geç çıkma ihtimalim varda... yetişmem açısından...

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
arkadaşlar eşimin rahatsız olmasından dolayı aranızda olamayacağım ..benim yerimede yiyin lütfen ....hepinizi seviyorum

beyler işim çıktığı için bu seferlik ben de affınızı istiyorum...

@Şafak Atilla Akpınar

şafak ii tatiller yağmursuz günlerin keyfini çıkar.

@Erdem Akcan

geçmiş olsun erdem acil şifalar dilerim.

İşlerin yoğunluğundan dolayı bu akşam ben de gelemiyorum. gidecek olanlara iyi eğlenceler.

@Görkem Kılınç

görkem tur iptal olmazsa çıkışta bi langırt atarız artık dostum :D

Geri